Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
Zablokowany
  • 195 / 4 / 0
Aha,to na pewno pożytek i chyba jedyny.Nie przyszło mi do głowy.Myślałem nie o takim pożytku.Dziękuje za wyjaśnienie.
  • 5 / / 0
Czytam i własnym oczom nie wierzę..myślałam , że to forum na którym możecie pomóc innym rodzicom dzieląc się z nimi swoim doświadczeniem odnośnie medikinetu a tutaj jak widzę ten lek używany jest do zupełnie innych celów..adhd to naprawde poważna choroba i praca z dzieckiem z adhd wymaga duzęj cierpliwości dużego zaangażowania i pracy. Są leki które mgą dzieciom w tym pomóc i jest to m.in medikinet, ale napewno nie powinien on być używany do takich celów jak wasze..nie rówbcie z tego forum forum dla osób uzależnionych od psychotropów..
  • 2814 / 14 / 0
irena pisze:
Czytam i własnym oczom nie wierzę..myślałam , że to forum na którym możecie pomóc innym rodzicom dzieląc się z nimi swoim doświadczeniem odnośnie medikinetu
W miarę możliwości osoby tu zebrane wykształcone nie koniecznie przez ulicę mogą wskazać ci odpowiedzi na pytania. Nie ma tu jednak zbyt wielu rodziców takich jak Ty.
irena pisze:
nie rówbcie z tego forum forum dla osób uzależnionych od psychotropów..
Niestety, ono nim jest. Celem forum jest redukcja szkód związanym z używaniem środków psychoaktywnych poprzez dostarczenie rzetelnych informacji na temat skutków i konsekwencji ich zażywania.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 1 / 0
niedlugo bede mial medi, chcialbym sie dowiedziec jak z dawkowaniem per sniff? Nie bede wyciagal sub czynnej- chce sniffac z wypelniaczami.

Jakie ilosci takiej tabsy sniffnac na 1 raz? Nie mam ADHD, chce sie zabawic.

Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 406 / 3 / 0
irena: Proponuję poszukać informacji na temat leczniczego stosowania metylofenidatu na forach medycznych.To forum ma taką specyfikę a nie inną. Można znaleźć wiele informacji na forach rodziców dzieci chorych na ADHD. To będą najlepsze źródła w tym przypadku. Jeśli język angielski nie stanowi bariery warto poszukać na stronach anglojęzycznych - na zachodzie lek jest stosowany dłużej niż w Polsce.

Farmakologia to tylko element leczenia. Pamiętaj, że należy poświęcić dużo czasu na zmianę myślenia i postrzegania problemów przez dziecko. Wykształcenie odpowiednich sposobów rozwiązywania problemów i zrozumienie związanych z nimi emocji.
Fikcja literacka.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
  • 554 / 3 / 0
Tak samo jak z leczeniem depresji i nnych zaburzenie, same leki gó**o dadzą.
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 2 / 0
immortal11 pisze:
niedlugo bede mial medi, chcialbym sie dowiedziec jak z dawkowaniem per sniff? Nie bede wyciagal sub czynnej- chce sniffac z wypelniaczami.

Jakie ilosci takiej tabsy sniffnac na 1 raz? Nie mam ADHD, chce sie zabawic.

Pozdrawiam
Skrusz 10mg...sniff...zobacz co sie dzieje... Mysle ze max 30mg bedzie ok.
Lipa jest taka ze trzeba czesto dociagac :/ i sprzet sie szybko rozchodzi
  • 23 / / 0
irena pisze:
Czytam i własnym oczom nie wierzę..myślałam , że to forum na którym możecie pomóc innym rodzicom dzieląc się z nimi swoim doświadczeniem odnośnie medikinetu a tutaj jak widzę ten lek używany jest do zupełnie innych celów..adhd to naprawde poważna choroba i praca z dzieckiem z adhd wymaga duzęj cierpliwości dużego zaangażowania i pracy. Są leki które mgą dzieciom w tym pomóc i jest to m.in medikinet, ale napewno nie powinien on być używany do takich celów jak wasze..nie rówbcie z tego forum forum dla osób uzależnionych od psychotropów..
Nie wolno zapominać, że jednak jest to forum dla ćpunów ;-) To, że można tu pozyskać mocno fachową wiedzę np: o lekach antydepresyjnych etc. jest tylko małym dodatkiem co do zawartości forum.
Studia sucks
  • 204 / 6 / 0
Podczas wypisania recepty na medikinet chcialem jeszcze dostac piracetam. Lekarz powiedzial ze piracetam dziala zupelnie inaczej niz metylofenidat. Czy ktos moze to potwierdzic ?
  • 23 / / 0
Studia sucks
Zablokowany
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.