feed-your-head pisze: Hehe mnie Dick zawsze nakręca, żeby coś zamotać:) I bardzo lubię czytać go na fazie, polecam opowiadania - bo są krótkie, przeczytasz jedno i już masz wkrętkę za całą banię:) Wydała je chyba Nowa Fantastyka, dwa tomiszcza tego są...
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
ale życie do siedemdziesiątki kiedy nigdy nie żyło się naprawdę."
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Happiness pisze: Największym moim strachem przed spróbowaniem było to, że zaczynając od gandzi skończę na ładowaniu sobie w kanał. No ale na szczęście tak się nie stało :D.
On to napisał na hyperrealu :moody:
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
że są do dupy i nigdy nie będę ich brał. Ale zapaliłem sobie trawki i tak to się zaczęło.
konopie dla wolności!
Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.