Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
To płynne świństwo jest po prostu nie dla mnie
tez tak kiedyś mówiłem ,i zacząłem ja walić :-D

ja tam nie gustuje w drogich w alkoholach ale wódki nigdy nie odmawiam,z tego co zauważyłem ,nasza gorzka żołądkowa jest zajebista i jej odmiany niektóre są strasznie słodkie ale da się wypić ,wyborowa tez ale nie z każdego sklepu bo w niektórych to smakuje gorzej niż to co można dostać na mecie.

zrobił bym ranking najlepszej dziesiątki ,ale złapaliście by się za głowę co ja pije :-D
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Ty to pijesz wódę z biedronki.
Z ziemniaków to jeszcze bym zrozumiał, choć najlepsza zbożowa...
I'm broken.
  • 66 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hajuto »
A tam ziemniaczane też dobre, choćby Luksusowa, jedna z moich ulubionych.
Poza tym Wyborowa, Chopin ale także każda inna (nie gardzę alkoholem zazwyczaj).
Lubie też pyknąć jarzębiaku czy krupniczku.
Lubię pić.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Wiem, że nie bede chlustać wódy :) Nie lubię smaku, kaca, bólu łba itp, a przede wszystkim nie znoszę rzygać po alkoholu bo jara przełyk i posmak na długo zostaje. No i działanie alkoholu jest nijakie, już wole lajtowo kilka żubrów wygonić z puszczy...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Pijam wszystkie wódki, ale preferuje żółąkdkową miętową i zwykłą oraz żubrówke pod sok jabłkowy.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
[quote="pilleater"]
Wiem, że nie bede chlustać wódy ]

Wiesz co niekoniecznie. alkohol był dla mnie zawsze mało ciekawy, a wręcz pałałem antypatią, a jednak okazał się sprzymierzeńcem duszy i zamiast plątać nogi i język potrafi otworzyć czaszkę.
A kac nie wiem, co to jest, co najwyżej afterglow, niestety :-)

Nawiasem mówiąc, przy całym tym alkoholowym prymitywizmie, zobacz ilu było twórców chlejących, a ile stonerów choćby. Weźmy pisarzy z okresu, gdzie popularność obu substancji pozwala na porównanie. Dla mnie to zagwostka w sumie.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
Grey Goose z sokiem porzeczkowym i pije do sztywnego :)
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
Nawet nie widziałam jaka to i zaczerpnęłam informacji w Wiki
"...Marka została stworzona przez Sidneya Franka, wprowadzona w 1997 roku szybko zdobyła popularność, Frank sprzedał ją w 2004 roku Bacardi za 2 miliardy dolarów..."

Ostatnio podszedł mi Maximus.
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Maximus jest okej, luksusowa też zajebista ;-)
I'm broken.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Hanka pisze:
To płynne świństwo jest po prostu nie dla mnie
tez tak kiedyś mówiłem ,i zacząłem ja walić ]

no właśnie nasza żołądkowa jest wyśmienita i jak dla mnie wszystkie jej odmiany oraz ta czysta De Luxe. Widzę, że prócz mnie sporo osób gustuje w żołądkowej a to jedna z niedrogich wódek.

Aha wstawiaj ten ranking jestem ciekaw, pośmiejemy się. Jak wstawisz to ja dam swój :cheesy:
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2009 przez dr.Kubeusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.