15 września 2015Teabadger pisze: (...) Za to świetnie się sprawdza jako Apap Noc - jak sie porobię za mocno opio i nie mogę spać, to jedna tabletka pomaga zasnąć.
Żeby nie było offtopu - mogę bezpiecznie łączyć difenhydraminę z metadonem? metadon zastosowany przeciwbólowo i rekreacyjnie oczywiście :-D A difenhydraminą chciałbym zdusić mdłości które mnie męczą. :kotz:
Czy nada się w tym celu i czy będzie to bezpieczne połączenie?
Następnego dnia wrzuciłem x2 solo apapy bo rano do roboty, wstałem a źrenice miałem takie wystrzelone że bałem się spojrzeć kierownikowi w oczy, w ogóle szło mi się do roboty w chuj dziwnie i byłem odrealniony - zaraz szybka kawa i zielona herbata i jakoś to poszło z powodzeniem.
Nie powiem, usypia ładnie - bez tolerki. Na razie tego nie potrzebuje na sen ale jeszcze wypróbuję x1 tabs.
No i jeśli chodzi o rekreacyjny wątek to z małą dawką DXM sobie przetestuje, lub kiedyś jeszcze z kodeina :) to było fajne - lubię/w sumie lubiłem takie doświadczenia.
Jako osobnik przebywajacy obecnie na Kaukazie (kraju nie podam, coby nie zalala mnie fala popularnosci) mam dostep do Dimedrolu, w ktorym, jak podpowiedziala mi wikipedia, jest difenhydramina, o ktorej sie tutaj tak zazarcie dyskytuje...
Zasady dedukcji podpowiedzialy mi, ze nie musze juz tej substancji z wyzej wspomianych tabletek w zaden sposob "wyciagac", ale jako osoba kompletnie zielona, nie mam pojecia jaka dawka pozwoli na doznania "ciekawsze", anizeli sen, do ktorego Dimedrolek jest przeznaczony z tego co wiem i tutaj zwracam sie z zapytaniem do was - moi drodzy uzytkownicy tego i owego: jaka dawka powinna mnie zadowolic, o ile w ogole da sie to jakos "przyjemnie" spozytkowac? Posiadam tabsy 50 mg. Zaznaczam, ze wczesniej nie mialem stycznosci z ta substancja.
Z tego co przejrzalem internety, informacji na ta temat Dimedrolu jak na lekarstwo (huehue) i jedynie dowiedzialem sie, ze jest on silnie uspokajajacy.
PS Posiadam tez wyzej wspomiany lek w ampulce, ale na razie oral mnie zadowoli.
PPS Najmocny przeproszunek za brak polskich znakow. Sila wyzsza.
Badzcie pozdrowieni,
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
A jak to jest, ze on dziala tak silnie nasennie? Tzn wiem, ze w polaczeniu z Analginem, podawany domiesniowo usypia, jak malego dzieciaka. Popularny bardzo tutaj taki miks i najczesciej jest aplikowany osobom z wysoka goraczka, czy tez wszelkiego rodzaju silnymi bolami, zeby nie tylko usniezyc tenze bol, ale takze uspic.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zrobiłem ekstrakcję taką samą jak w przypadku Anidolu. Faza byłą przekurwista Doświadczyłem niespotykanych halucynacji słuchowych zacząłem gadać ze zegarem bo pierwszy zmusił mnie żebym odpowiadał na jego ułomne pytania. Halucynację słuchowe i wzrokowe na trochę wyższym poziomie niż benzydamina ale w sumie beznydamina daje fajne halucynację przestrzenne tak jakbyś przenosił się do innego wymiaru i potrafisz nawiązać z halucynacjami interaktywne postacie japierdole i ta walka światłą więc myślę se że jednak benzydamina jest mocniejszym delirantem od difenhydramina. Czyli ogólnie 15 tabsików APAPCIA po ekstrakcji jebło mnie jak 3 saszetki Tantum rose.
ĆPUNY difenhydramina ZWIĘKSZA MOC OPIO JEBNIJCIE SE ZANIM KODE SE ZARZUCICIE 5 TABSÓW SRAPAPA ALE WEŹCIE <EKSTRAKCJĘ WYBIJCIE TO A PO 15 JEBNIJCIE SE kodeinę Z THIOCODINU SKURWYSYNY BĘDZIECIE NAGRZANI JAK JA PO opium
(Mt 10, 33).
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.