Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 580 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: virion »
Wpadłem żeby powiedzieć, iż NeoAzarina testowana przeze mnie w ilości 1 opakowania doprowadziła mój żołądek do cholernego bólu. Tablety rozgniotłem i zapiłem kubkiem wody. Dorzuciłem profilaktycznie efferalgan codeine.
Dementuję plotki o jakoby mocniejszym działaniu kody z neoazariny. Po dwóch godzinach dostałem potwornego skrętu i tak kolejną godzinę leżałem z gorącym czajnikiem na brzuchu w łóżku. Bardzo niemiłe doświadczenie. Szkoda 6 zł. Walcie to i bierzcie antka :mellow:
  • 2124 / 269 / 0
Ja bardzo lubię neoazarinę. Nie mam problemów żołądkowych, poza tym bardzo mi smakuje :) Lubię tez jak przesiakam tym zapachem tymianku i przez dłuższy czas go czuje. Jednak nie biorę neo ze względu na cenę. Po chuj placić 4,69 czy ile tam jak thiocodin jest po 5,15 w DOZie, a w naziemnych 5,40 u mnie. O antku już nie wspomnę :)
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2010 przez gazyfikacja plazmy, łącznie zmieniany 1 raz.
teleportuję sie w głąb siebie czy do intergalaktycznego obrębu... nie ma ludzi, nie ma trendów... telefonów, sukcesów ani błędów... spraw nie ma, więc nie ma pędu...
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
[quote="virion"]
Wpadłem żeby powiedzieć, iż NeoAzarina testowana przeze mnie w ilości 1 opakowania doprowadziła mój żołądek do cholernego bólu. Tablety rozgniotłem i zapiłem kubkiem wody. Dorzuciłem profilaktycznie efferalgan codeine.
Dementuję plotki o jakoby mocniejszym działaniu kody z neoazariny. Po dwóch godzinach dostałem potwornego skrętu i tak kolejną godzinę leżałem z gorącym czajnikiem na brzuchu w łóżku. Bardzo niemiłe doświadczenie. Szkoda 6 zł. Walcie to i bierzcie antka ]

Problemy miałeś przez efferalgan. Też kiedyś doświadczyłem potwornego bólu żołądka po nim. To że skręt się pojawił, to również zasługa efferalganu. Miałem dokładnie taką samą sytuację po nim. Polecam neo nie kruszyć tylko normalnie popić sokiem grejpfrutowym. Napewno wszystko będzie ok. Pierdol efferalgan, to gówno!
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 2124 / 269 / 0
Ale mi smakuje neoazarina :) Ostatnio kupilem sobie 2 opakowania i dokladałem po jednym do mojej normalnej dawki kody. Raz wycisnałem tabletki i poszedelm na chwilę do kuchni, jak wrócilem to w całym pokoju pięknie pachnialo tymiankiem :) Jakbym miał kase to bym codziennie ćpał neoazarinę. Neoazarina byla moim drugim lekiem z kodą jaki spróbowałem. Podoba mi sie to, ze jest lekiem ziolowym, ze fajnie przechodzi sie tym zapachem, w ogóle najlepszy lek z kodą OTC na naszym rynku, szkoda tylko, ze jest taka droga.
teleportuję sie w głąb siebie czy do intergalaktycznego obrębu... nie ma ludzi, nie ma trendów... telefonów, sukcesów ani błędów... spraw nie ma, więc nie ma pędu...
  • 290 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: antropolog »
Dopóki ten zapach nie kojarzy ci sie z wymiotami, owszem może wydawać się ładny. Ja nie tykam neo, po połknięciu paru tabletek mam odruch wymiotny. Radze nie przekraczać dawki 300mg z neo, to się źle kończy.
Zdecydowanie lepiej brac kode z talvo.
Lokalny pseudofilozof-naukowiec.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
KurwamaćNEOnajlepszeIchuj! ;)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Reez pisze:
KurwamaćNEOnajlepszeIchuj! ;)
Gdyby w opakowaniu bylo 150mg - czemu nie ;]

A jak to w cenie antka jest to co najwyzej jako substytut odswiezacza do ust traktowac mozna.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: niki »
hmm... naczytałam się tu trochę o tym tymianku i jego szkodliości.
Czy jest jakaś metoda na ekstrakcje z neoazariny ?
  • 2124 / 269 / 0
niki pisze:
hmm... naczytałam się tu trochę o tym tymianku i jego szkodliości.
Czy jest jakaś metoda na ekstrakcje z neoazariny ?
Haha, zawsze jest metoda na ekstrakcję :) Chcialeś spytać, czy można ja przeprowadzić przy użyciu samej wody, tak? Na chuj tak kombinować, te kilka gram tymianku nikogo nie zabije :) Przeciez całe opakowanie zawiera nieco ponad 3g sproszkowanego ziela tymianku, nie ma sie czym przejmować.
  • 290 / 2 / 0
Może nie jest bardzo szkodliwy, ale działa 'żygogennie'. Przynajmniej ja tak mam, dawki do 200mg jeszcze przejdą, ale już po 400mg miałem 'świetne' doznania. Neoazarina moim zdaniem nadaje się tylko dla ludzi bez tolerancji. Po thio się lepiej czuje, nieważne w jakiej ilości. I ten smród :/
Lokalny pseudofilozof-naukowiec.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.