Dementuję plotki o jakoby mocniejszym działaniu kody z neoazariny. Po dwóch godzinach dostałem potwornego skrętu i tak kolejną godzinę leżałem z gorącym czajnikiem na brzuchu w łóżku. Bardzo niemiłe doświadczenie. Szkoda 6 zł. Walcie to i bierzcie antka :mellow:
Wpadłem żeby powiedzieć, iż NeoAzarina testowana przeze mnie w ilości 1 opakowania doprowadziła mój żołądek do cholernego bólu. Tablety rozgniotłem i zapiłem kubkiem wody. Dorzuciłem profilaktycznie efferalgan codeine.
Dementuję plotki o jakoby mocniejszym działaniu kody z neoazariny. Po dwóch godzinach dostałem potwornego skrętu i tak kolejną godzinę leżałem z gorącym czajnikiem na brzuchu w łóżku. Bardzo niemiłe doświadczenie. Szkoda 6 zł. Walcie to i bierzcie antka ]
Problemy miałeś przez efferalgan. Też kiedyś doświadczyłem potwornego bólu żołądka po nim. To że skręt się pojawił, to również zasługa efferalganu. Miałem dokładnie taką samą sytuację po nim. Polecam neo nie kruszyć tylko normalnie popić sokiem grejpfrutowym. Napewno wszystko będzie ok. Pierdol efferalgan, to gówno!
Zdecydowanie lepiej brac kode z talvo.
Reez pisze: KurwamaćNEOnajlepszeIchuj! ;)
A jak to w cenie antka jest to co najwyzej jako substytut odswiezacza do ust traktowac mozna.
Czy jest jakaś metoda na ekstrakcje z neoazariny ?
niki pisze: hmm... naczytałam się tu trochę o tym tymianku i jego szkodliości.
Czy jest jakaś metoda na ekstrakcje z neoazariny ?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.