ODPOWIEDZ
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
mr. meth pisze:
200mg mdma na raz to chyba dosyc duzo ^^
Hardcore Hardcore , lubimy Hardcore
Żołnierze hardcoru walczą do oporu !
lepiej zjeść więcej, żeby nie czuć niedosytu
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 179 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrMeth »
A najlepiej miec ;(
  • 304 / / 0
Nieprzeczytany post autor: encryptedshrooms »
ach te kryształki
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2008 przez encryptedshrooms, łącznie zmieniany 2 razy.
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
nstec pisze:
pana S ja tez znam a kto mi powie kto to jest pan M bede mu do konca zycia buty pucowal pm me plss Lublin
pan METYLENODIOXYMETAMFETAMINA
a teraz sciera w łape i PUCUJ KURWA!!
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
czy cena 180 zl za gieta jest dobrą cena?
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Imho nie. Wychodzi co najmniej 18 zeta za jedno zarzucenie, chociaż dla niektórych 36.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
za cristal MDMA (moja marzenie wsród drugs) warto dac nawet wiecej, jesli ofc to co masz do kupienia to czyste MDMA, za pochodne juz sie nie opłaca
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 68 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba9458 »
Ja osobiscie za chuj bym nie zaplacil 180 zł za gieta krysształa ktos chce cie wywałowac i to ostro ( u mnie chodzi po 60 zł giet) juz wolal bym koks za to kupic (120 zł 1g)
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
też tak myślałem, że costu nie tak. Zawsze mi siewydawało, że koks gdzieś tak po 200 chodzi, a mdma chyba od niego lepsze być nie moze. A o krysztalach dowiedzialem sie od osoby, ktora jak ja znalem t omax tylko ziolo pare razy, a teraz juz sie "chwali" ze krysztal lepszy od fety ;) Towar gdzies podobno z podniemieckiej granicy. Jeszcze bedbe myslal bo zawsze chcialem cos takiego zjesc. Po cholere truc sie produktami dropsopodobnymi z minimalna zzawartoscia dropsa w dropsie? Osobisce to jak jem to teraz juz tylko takie cos co naprawde dziala - ostatnio, w kwietniu byly to zielone mercedesy - na inny shit niechce nawet patrzec, A jak frajer chce gonic tagie gowno jak biale mitshubishi (DXM+feta) po 7(!)zoli od sztuki to pierdole taki interes.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 183 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: h3452435 »
w te wakacje jadlem cos co wszyscy nazywali szumnie 'czyste mdma','krysztalki mdma' czy jakos tak... i powiem tylko ze... ja sie nie dziwie, ze ludzie sie tym zachwycaja, skoro 90% dropsow to jest pure amfetamina + gips... ale jesli to ma byc czyste mdma to uwierzcie mi na slowo ale pare lat temu jadlem rzeczy miliony razy bardziej cieple od w/w "czystego mdma". i jesli to byl oczyste mdma to czyste mdma to nic w porownaniu z tym co jadalem pare lat temu pod postacia dropsa.

nie warto, szkoda kasy.
Uwaga! Użytkownik h3452435 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.