Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Mieszkam w UK i bralem tylko paste, nie bralem nigdy prochu tak jak wy dostajecie w Polsce. Takze porownania nie mam.
Mam co chciałam, różowy sort się rozszedł, chwilowo jest inny, właśnie taki standardowy, biały, najzwyklejszy proch.
I dupa tam, kolo dobrego tematu ten szajs co najwyżej leżał. I jesli nawet to raczej niedługo...
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
Nie znam sie akurat na tym, ale na proste myslenie, jak na karteczke poloze na grzejniku to mi odparuje moc?
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
Do produkcji amfetaminy nie używa się magnezu a co najwyżej mieszadełka magnetycznego. Idz spać bo rano musisz do gimbazy zapierdalać :)
W sumie rzadko udaje mi się doczekać do całkowitego wyschnięcia, chyba, że posypię na zapas trzeciego śledzia.
Niecierpliwa i nienasycona :rolleyes:
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.