Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 67 / 2 / 0
Może to było zdjęcie piguł a nie grud. Ja osobiście nigdy nie widzialem MDMA w takiej postaci.
  • 55 / 3 / 0
Gdzieś tam w innym temacie napisałem, że trafiłem raz na żółtą papkę, odrobinkę dostałem na palcu i nigdy nigdy nie miałem tak udanej fazy po fecie. A byłem pewien, że to gówno jakieś. Aaaa i przez to, miałem przypał bo to w ostródzie było. U babci. I ona w nocy do kuchni napić się wchodzi o 03:00 a ja krzyżówki napierdalam, potem wchodzi o 05:30 a ja - już wstałem xD a dalej przy krzyżówkach. Następnej nocy też tam byłem w tej kuchni, przesądziły o sprawie moje oczy, nigdy nie miałem dużych kidyś, ani po pixach po niczym, zawsze mi kumple zazdrościli. Ale jak w lustrze zobaczyłem te czarne guziki, to dzień potem matka mnie do GD odwiozła i test zrobiła. AMF (+)
Uwaga! Użytkownik cefelia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 312 / 12 / 0
Ja kupuje dwa rozne towary, zoltatwa paste i bielsza paste. Ta bielsza jest lepsza, ale daleko musze z lacza cisnac po nia, wiec lupuje ten drugi sort.
Mieszkam w UK i bralem tylko paste, nie bralem nigdy prochu tak jak wy dostajecie w Polsce. Takze porownania nie mam.
moor1992
  • 128 / 2 / 0
Ja ostatnio tak marudziłam że moookre, że torbe klei, że się trzeba narobić ;) zanim sniff poleci, że na proszek mam smaka.
Mam co chciałam, różowy sort się rozszedł, chwilowo jest inny, właśnie taki standardowy, biały, najzwyklejszy proch.
I dupa tam, kolo dobrego tematu ten szajs co najwyżej leżał. I jesli nawet to raczej niedługo...
"Myśli mnie nachodzą, znowuż jakieś popierdolone..."
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"

NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
  • 1854 / 217 / 37
Pasta ma moc. prochu unikam.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 299 / 11 / 0
Paste osuszacie lekko czy mokrą walicie?

Nie znam sie akurat na tym, ale na proste myslenie, jak na karteczke poloze na grzejniku to mi odparuje moc?
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 79 / 1 / 0
Nieee grzejnik ja mam do tego kawałek szyby na której rozprowadzam cienką warstwe żeby była jak największa powieszchnia parowania. Temat jest po 20-30 minutach można usypać rajkę
  • 16 / 1 / 0
Mam nadzieje że odpowiedni dział. Dostałem dziś fetę w kolorze beżowym. Typ twierdzi że profesor nie dodał jakiegoś magnezu(?) - sam nie jest pewien co usłyszał. Czegoś nie dodał. Mokre grudki, plastelinkowe. Trochę jak czekolada. Zapach przypomina mi na myśl dopki albo bieda ketony. Mikroskopijna porcja na smak, bardzo kwaśne, jak kwasek cytrynowy. W takim stanie jak dostałem, wrzuciłem kilka grudek do wody, dobrze się rozpuszczają w formę takiego nalotu. Po za tym zostaje kilka "płatków". Nigdy czegoś takiego nie widziałem. Gdy zapytałem czy to w ogóle bezpieczne i klepie to powiedział że nikt nie wie, dostałem za free (znaleźli sobie szczura doświadczalnego neehehe...) Mam się bać? Bo ta szklanka jednak stoi i kusi. Dodam że jestem po zarwanej nocy w stylu klasycznej białej fety, w dodatku pod koniec przeholowałem i zarzuciłem ćwiartkę benzo (clon). Dzięki z góry za opinie.
  • 79 / 1 / 0
Profesor okurwa tego jeszcze nie było hehehe
Do produkcji amfetaminy nie używa się magnezu a co najwyżej mieszadełka magnetycznego. Idz spać bo rano musisz do gimbazy zapierdalać :)
  • 128 / 2 / 0
Suszymy suszymy, ja zwykle na jakimś opakowaniu od płyty która akurat śmiga rozwalam porcję, dwie karty w ruch i rozsmarowuję. Chwila mija, pobawię się jeszcze i jak da się uformować jak trzeba i wciągnąć to leci.
W sumie rzadko udaje mi się doczekać do całkowitego wyschnięcia, chyba, że posypię na zapas trzeciego śledzia.
Niecierpliwa i nienasycona :rolleyes: :blush:
"Myśli mnie nachodzą, znowuż jakieś popierdolone..."
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"

NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.