Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 290 / 6 / 0
a dla mnie straszny. Przyrody okoliczności (czyli dlaczego nie moge kupić fety) = d!l mi wyjechał, drugi d!l wyjechał, trzeci nie ma na stanie itp... nie bede wymieniac wiecej, reszty mozna sie domyślić. Mam dość odwyku byle do poniedziałku. Bo wtedy coś ponoć bede mieć znaczy załatwie. A do tego czasu pixy mi zostaja
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Amina »
Może czas pomyśleć o dobrowolny odwyku nie sądzisz??
  • 290 / 6 / 0
nie dobijaj mnie pliz ;(
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 2 / 0
a wlasnie ze bede- jestem w podobnym gownie- no moze jeszcze nie do tego stopnia- qr...a bez tego scierwa sa sie zyc wyobraz sobie....
  • 290 / 6 / 0
wiem ze sie da
  • 290 / 6 / 0
taaaa, jak już pisałam da sie żyć, ale lepiej sie żyje NA :P
  • 62 / 2 / 0
Hmmmm moze mi ktos napisac jak paskudny jest zjazd po miesiacu-dosc sporego wciagania?? jak narazie mialam za soba male ilosci i teraz troche sobie pojechalam i nie wiem czego sie podziewac- w sumie mialam juz wszelkiego typu zjazdy-bole kosci, miesni, goraczka itd. nie wiem czy moze byc gozej- a czy pojawia sie cos takiego jak zaspol abstynencki czy jakos tak??
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
pewnie bedziesz ciagle spac jak odstawisz..zero sily ,łaknienie na ogromne ilosci jedzenia-tak moze byc ale u kazdego jest inaczej.mozesz miec tez paniczne lęki.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 62 / 2 / 0
Hmmm ja juz teraz pochlaniam kupe zarcia- bo w sumie dopiero jade z koksem dopero od wieczora jakos rano nie moge...za bardzo mnie to pierze. z reszta u mnie to polega na przyzwyczajeniu-biore wieczorem, jak mam sesje, u siebie w domu nie moge, jakos tam przed rodzicami-kiedys probowalam ale jak mialam rozmawiac z matka lub kimkolwiek to lapalam schizma nie z tej ziemi- wiec mam metode na odwyk-pojechac do domu!!! to jest to!!! a potem musze cos zrobic zeby juz nigdy wiecej nie brac sie za zadne scierwo. chociaz nie wiem jak to bedzie jak wroce w listopadzie na studia= czy mi sie nie zachce znowu???
  • 62 / 2 / 0
A to tak na rzucanie!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D
[ external image ]
ODPOWIEDZ
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.