21 lipca 2020JezusWKominiarze pisze: [*] Szkoda wariatów, kondolencje dla rodziny i znajomych.
Ale odkładając emocje na bok i myśląc trochę bezdusznie to powiedzmy sobie szczerze, każdy z nas musi się liczyć że może przedawkować, on sam czy znajomy, niestety kiedy jesteś ćpunem i otaczasz się ćpunami musisz być na to przygotowany...
Mega szkoda chłopaków, chyba pierwszy raz mam szczerą nadzieję że te patalachy z wiejskiej z delegalizują to gówno jak najszybciej..
20 lipca 2020Landsberg2015 pisze:A czy syntetyczne rózni się od zwykłego? Przecież kodeina, tramal też są syntetyczne a rzadko ktoś po nich umiera20 lipca 2020serotoninowy pisze: Zaczęło się. Skurwiale synt.opio beda zbierać żniwa.
Też szukam @Moon coś tam.
Konto Doktorka.
21 lipca 2020Landsberg2015 pisze: No szkoda ich ale za mądrzy to oni nie byli. Kto normalny bierze po raz pierwszy opio w dużej dawce i to z nieznanego źródła?
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
23 lipca 2020london5 pisze: IPN kiedyś do tego dojdzie.
Też szukam @Moon coś tam.
Konto Doktorka.
Pierwsze słyszę.
Do zwykłych grochów dawają?
Ja po tej u477 coś tam, już cztery lata leżałbym w piachu.
RC opio, jeszcze maczanki na tym robili. Kumpla mi zabili.
30 lipca 2020Pablesco pisze: Kto widział stosować w pigułach RC opio. W USA była fala zgonów bo sprzedawano na czarnym rynku piksy z 2mg fentanylu. Dla ludzi z tolerancją ok, dla ludzi bez może taka dawka okazać się śmiertelna, szczególnie w połączeniu z alkoholem na imprezie.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.