Na początku trip był dość słaby, ale o 12 00 urwał mi się film.
Rozszczepiło mi się ego, później je straciłem.
Chodziłem po wiosce drząc mordę, ktoś wezwał policję, ale udało mi się przed nimi uciec
Wróciłem do domu w chuj naćpany o 16, (nie pamiętam co robiłem wcześniej) niektóre rzeczy w domu były inne.
Miały inny kształt i/lub kolor, rodzice mówili sztucznie, ich miny były obojętne, do tego jeszcze zapomniałem kim jestem i wszystkich moich doświadczeń.
Wszystko było w dużo lepszej jakości niż normalnie, na przedmiotach widziałem zajebiste, ale realistyczne fraktale (grafika jak z gry).
Uznałem że zajebiście będzie sobie pojeździć autem (nie umiem jeździć) wziąłem kluczyki od samochodu taty i próbowałem odpalić, na szczęście mi się nie udało.
Jak rodzice powiedzieli że nie mogę wyjść z domu, to próbowałem wyjść przez balkon.
Po tej akcji matka zadzwoniła na 112, przyjechała karetka i policja na sygnałach, zakuli mnie w kajdanki i przewieźli do szpitala.
Może ten trip nie wydaje się jakiś gruby, ale uwierzcie, że to co się ze mną działo było pojebane
Edit: samarki którymi grzechotałem w rytm muzyki zawierały 3mmc, więc jego też musiałem trochę przycpac, ale nie mam pojęcia ile.
Przez 2 dni zażywałam 4mmc i czy jest sens zjeść grzyby czy zadziałają czy będzie osłabione działanie ?
MODE przenies prosze do grzyby watek ogolny
Mefisto to jakie bzdury tu wypisujesz od razu widac ze nic nie masz pojecia o psychodelikach
Proszę mnie poprawić jeśli się mylę.
Żeby nie było oftopu to takie moje najmocniejsze banie:
1. 800mg MDMA+6piw ( przez parę miesięcy się dowiadywałem co tam się działo)
2. 3 g grzybów + paka Acodinu+N2O+mj(zajebiste viusale)
3. Klef +mj nic nie ogarniałem i schizy pojebane, nie poznawałem ludzi.
4. Apra (4mg) + dużo alko, budzę się i nie ma szyby w kiblu
5.450mg pregaby +7 browarów odbijałem się od ścian i czułem dźwięk całym ciałem
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.