Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1124 / 0
02 czerwca 2017Edziek408 pisze:
Na czym polega ten mindfuck-zmylenie umysłu?
Gubisz się w pętlach chaosu, rozrywają się związki przyczynowo-skutkowe, gubi się zielone pojęcie, nie wiesz co gdzie i jak, nie rozpoznajesz otoczenia, nie wiesz kompletnie o co chodzi. Po prostu coś się dzieje i tym dzianiem się miażdży całego Ciebie, jest bardzo mocno, łatwo wtedy o bada.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 2143 / 283 / 0
Do cytatu z posta wyżej

Gubisz się i dochodzi taki "puszek w myślach", który barfzo lubię. Bardzo fajna część podróży. Pustą przestrzeń między myślami wypełnia taki "puszek" właśnie. Mija po 3-5h. Związki przyczynowo skutkowe zostają, mogą być nawet wyraźniejsze. Ale czasem trudno się połapać w tym co się dzieje. Przy dużych dawkach wrażenie, że dzieje się na niby.
  • 15 / 2 / 0
Panowie, po jakim czasie tolerka schodzi do zera? +/- dwa, trzy tygodnie?
  • 1 / / 0
Re: 1P-LSD
Nieprzeczytany post autor: Najdan »
Mówi się o plus/minus dwóch tygodniach schodzenia tolery. Z mojego doświadczenia ("doświadczenia") się to zgadza. Pewnie dodatkowo (jak wiele rzeczy w psychodelikach) jest to zindywidualizowane do każdego.
  • 2104 / 467 / 37
Dzisiaj dostałem elegancko zapakowaną paczkę od polskie vendora, w tym 2 blotterki 1P. Jeden wylądował już pod moim językiem, drugiego wziął ziomek i czekamy na efekty.
Lubisz koks?
  • 6 / / 0
Miałem przyjemność testować 1p jakieś 2 tyg temu, trip bardzo ciężki do opisania ale strasznie pozytywny, zmienił trochę moje myślenie. Za jakiś czas na pewno znowu spróbuję, chyba 1,5 kartona będzie ok?
  • 684 / 154 / 1
[mention]Ataczi[/mention]

Jak najbardziej. Ja nawet bym polecał te 1,5 czy 2 dla początkującego, bo 1 kartonik pozostawia niedosyt.
  • 48 / 14 / 0
Ktoś brał więcej niż 5 kartonów na raz?
Jeśli tak, to pamiętał coś z podroży? i jak to się różniło od przykładowych 2 kartonów(200mg)?
  • 921 / 277 / 0
@up
Tak brałem 5, 6, 7, a nawet 8. 16 też wrzucałem tyle, że na dwa razy po 800ug.
Mózg ujebany przy takich ilościach, wszystkie zwoje popalone, ale coś tam pamiętałem.
Zresztą co ja miałem pamiętać z tych Tripów, chyba tylko zupe która gotowała się w kraterze wulkanicznym no i przyprawy do niej dodane. Na peaku jak wypierdoliła eksplozja, to tak jakby bomba atomowa wyjebała w czynnym kraterze.
Moge Ci tylko powiedzieć tyle, że to jest w kurwe gruby LeveL.
500ug i w góre wjeżdża z 50/do stu razy bardziej/intensywniej niz te 200ug.
Takie jest moje zdanie i jade teraz po dobre jaranie :-D
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 2143 / 283 / 0
Ja wtzuciłem 750ug i potwierdzam, bardzo mocne doświadczenie, ale pamięta się wszystko. Wizualnie rozpierdol po prostu, gęsto od fraktali, smugi po każdym ruchu. Wkracza się w dziwne przestrzenie. Możesz oddzielić myśl od siebie, znaleźć odpowiedź. No i za pierwszym razem powinno aię trafić do sali zaszczytu. Trafiasz tam i czujesz się niegodny, spotyka Cię ogromny zaszczyt. Tylko raz takie coś przeżyłem.

Bo różne światy są tylko stanem umysłu. Czysta kraina, piekła i inne światy jakie tylko potraficie sobie wyobrazić są stanem umysłu. Najprościej można to zobaczyć na co dzień gdy przeżywamy świat w co rusz to inny sposób.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.