Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 758 / 44 / 0
ej! tak. narysuj mi bo nie wiem czy łapie 8-(
mówisz ze nie walisz od kilku miesięcy, ale wiesz że nie ma dobrego tematu na rynku bo kolega kolegi ci tak powiedzial? lol. :nuts:

autentycznie nie wiem po co wypowiadasz sie w tym miejscu, z teoriami z cyklu Nie znam się to się wypowiem..masakra zapraszam na różowe
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 605 / 89 / 0
Jeszcze nie zbanowany, co Wy pierdolita :finger:
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 3237 / 551 / 0
Sanepid zabronił nim handlować na terenie kraju, za duże ryzyko kary i od połowy 2016 lecą wałki od większości vendorów, dla konesera to jak ban i profanacja :'(
Musi powstać ruch "medyczny klefedron", bo nas trują ceckami i hexami :old:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 5124 / 889 / 0
Ja pobieram w jednym miejscu, zawsze ten sam sort jest . Nie szukam po tych pseudo sklepach. Nie ma tez co sie kierowac przerytymi postami nancy, leszczabarowego z tamtego forum bo tam kazdy w dupe wlazi. Zreszta, tam kore rysuja sobie dziewice ketonowe, ktore nie odrozniaja cyca od klefa.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 605 / 89 / 0
Metaklef tylko jeden jest dobry, nie powiem który. A ceca od klefa chyba każdy głupi odróżni, chyba że jest chory na głowę i mu te wszystkie dragi popaliły styki :D Choć nie powiem, cec od jednego pana jest całkiem spoko, ale w ogóle się nie umywa do klefedronów. A dobre 3cmc nawet daje namiastkę 3mmc, choć tylko w ułamku, ale jest to możliwe do osiągnięcia.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 3237 / 551 / 0
(chyba wiem skąd :cheesy: ) i zgadzam się.

Ale w sumie dobre sorty CEC ładnie klepią lecz koneser niestety się rozczaruje i to bardzo, dlatego te wałki tak mnie martwią, że zamawiam tylko od jednego :retarded:
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2017 przez pomasujplecki, łącznie zmieniany 5 razy.

• 758 / 44 / 0
10 lipca 2017klawiatura pisze:
Twierdzę, że zdanie moich znajomych (cyt. zaufanych ziomków) to wiarygodne źródło informacji - widocznie Ty ich nie posiadasz LUB nie są warci posypania im przyjacielskiej kreseczki. Przykro mi z tego powodu i łączę się z Tobą w bólu.
lol. te ziomeczki to jacyś wibitni specjaliści jak widze.
w całej europie nie ma żadnego vendora rc z dobrym tematem ahahhahahaahahahhah :nuts:

zapraszam do przetestowania oferty zagraniczych sklepow a potem wypowiadania sie w temacie odnosnie jakosci danej substancji.
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
  • 3237 / 551 / 0
trzeba mieć nosa zarówno do szukania jak i do brania ;-)

• 758 / 44 / 0
ale to sie je a nie wciaga :gun:
  • 1141 / 116 / 0
Po pierwsze - pierdolenie ze to sie je a nie wciaga. A ja powiem ze to sie wciaga a nie wali iv i co? To jest indywidualna kwestia uzytkownika.

Po drugie - proste, ze agraniczni vendorzy maja lepsze CMCki. Nie oznacza to jednak ze w PL nie znajdziesz czegos wartego uwagi.

Po trzecie - truciie ludzi CECmi lub hexenami wystepuje jedynie w skrajnych przypadkach. Vendorzy robiacy takie walki to totalni wyjebkowicze. Jezeli CMC jest slabsze niz zawsze to niekoniecznie = dostales CEC. Po prostu od pewnego momentu PL vendorzy zaopatruja się gdzies indziej, gdzie towar jest gorzej zrobiony i jest slabszy. Nadal jest to jednak CMC. Tyle ze slabsze.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.