Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Ja właśnie schodzę z flubro z clonazolamu (Ciąg 0.5-0.75mg doba) i jak zjadłem 8mg flubro to od dwóch dni chodzę i prawie spie na stojąco. A robota to meczarnia
  • 53 / 13 / 0
A ja wczoraj poleciałem, normalnie łykam 4 mg po płudniu i 4 na sen. Wczoraj poszło gdzieś 16 mg + 5 mg dikla + 10 norflurazepamu. Do teraz czuję się wykorbiony i się fajnie wyspałem. Lecz nie wiem gdzie się podziały 20 tabsy flubro :smutek: na szczęście mam odłożone kilka w inne miejsce, więc liczę na to że się znajdą.
  • 445 / 13 / 0
06 stycznia 2022negativ pisze:
Ja właśnie schodzę z flubro z clonazolamu (Ciąg 0.5-0.75mg doba) i jak zjadłem 8mg flubro to od dwóch dni chodzę i prawie spie na stojąco. A robota to meczarnia
Jak długi był ten ciqg na clono ?
  • 61 / 1 / 0
3 miesiące
  • 53 / 13 / 0
10 stycznia 2022termi pisze:
A ja wczoraj poleciałem, normalnie łykam 4 mg po płudniu i 4 na sen. Wczoraj poszło gdzieś 16 mg + 5 mg dikla + 10 norflurazepamu. Do teraz czuję się wykorbiony i się fajnie wyspałem. Lecz nie wiem gdzie się podziały 20 tabsy flubro :smutek: na szczęście mam odłożone kilka w inne miejsce, więc liczę na to że się znajdą.
Edit: Tabsy znalezione zostały kilka dni później (jakoś sobie przypomniałem gdzie je schowałem podczas mega benzo fazy żeby więcej nie wdupiać) więc stwierdzam że to całkiem solidne benzo, do teraz jeszcze jem małe dawki, cud miód malinka :) Jak dla mnie lepsze niż diclazepam, diclazepam jest jakiś taki nijaki. Tu jest dość miło i nie ma aż takiego nieogaru, tylko czasem można sie zataczać wyglądając względnie trzeźwo więc na to trzeba uważać, a tak to przyjemniutkie gówienko i mało przypałogenne raczej. Działanie porównał bym do legendarnego diazepamu (choć z tym miałem styczność tylko kilka razy), lecz jest może i nawet lepsze. Fajnie się socjalizuję i rozmawia, działa nawet nakręcająco trochę wręcz. Jeszcze zastanawiam się co lepsze Flubromazepam czy Norflurazepam, ten drugi też mnie całkiem ładnie kręci lecz wydaję się trochę bardziej przypałowy.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2022 przez termi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3 / / 0
Elo, czy bromazepam działa usypiająco w dawkach 4-8mg? Próbowałem Flubrotizolamu, ale mógłbym przespać cały kurna dzień. Mam za dużo wystrzałów energii jakieś adhd, potrzebuję to obniżyć bez skutków takich jak senność.
  • 445 / 13 / 0
Nie powinno, nie jest to typowo nasenne benzo, ale co organizm to reakcja
  • 46 / / 0
Czy flubromazepam jest w tej chwili legalny w polsce? Bo wyczytałem, że został dodany do wykazu substancji zakazanych w grudniu 2020, ale nie wiem na ile to prawda. Jak więc wygląda status legalności flubromka w Polsce?
  • 977 / 223 / 0
Wszystkie RC-benzo są zbanowane na zasadzie prawa analogowego.
  • 136 / 3 / 0
Flubro wróciło? Jest dostępne u jakiegoś vendora? Tyle lat minęło, a jednak tęskni się za tym benzo xd
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.