Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 32 / 2 / 0
mochi7 pisze:
...
jesteś pewna, że to był HEX-EN? Ja po tym miałam źrenice jak szparki, takie maleńkie.

Naprawiono cytat. | Marlboro
  • 1611 / 34 / 0
frankiegoes pisze:

Jako że z heniem co dopiero się zakumplowałem to, pierwsze strzały zajebiste
Jakie dawkowanie jest tego w kabel? Bo z tego co czytam to dośc niebezpieczna substancja a jak wiecie jestem wzorem RDU - śmierć mi daleko, szybciej rychły rozpłód ;-)
Tak 30mg w 3 centach wody pukac powli po 1 cencie i badac reakcje co 10 sekund to jest RDU. Prosze o potwierdzenie zeby nie zszedł jedyny kompetentny bez gwiazdki bo SCURvAJLED sie obrazil i zabral gwiadke do żyd zawsze tylko zabiera i toi zabiera z procentem/
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 155 / 3 / 0
czarnulaa pisze:
mochi7 pisze:
...
jesteś pewna, że to był HEX-EN? Ja po tym miałam źrenice jak szparki, takie maleńkie.

Naprawiono cytat. | Marlboro
Wszyscy tak twierdzą, a ja nie będę podważąć ich opini. Jak wypróbuję osobno obie substancje to wtedy z pewnością się dowiem co tak podziałało.
"Lepiej krótko, próbując wszystkiego, żyć, niż nawet i wieczność gdy nie można nic" :old:
  • 1676 / 106 / 0
Ja by, tego nie ładoiwał w kabel.
10 mg w nos wywala na godzine.
Nie chce myslec co to robi z żyłami.
Ps odnalazlem w pracy monety które lekko nadtopil heniejk.
Tak usy;pało mi sie z samary troche plus wilgoc.
Moneta na awersie (czy tam rewersie) stracila trtoche orła..
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 623 / 22 / 0
Ponawiam pytanie co lepiej brać hexen czy mdphp,dodam że narazie próbowałem tylko mdphp i 30-40mg dopiero dobrze robi ,zależy mi na ekonomii i możliwości funkcjonowania w szkole tyko bez przesady-ważne,żeby nie wywalało jak po 3cmc czy 4cmc
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1857 / 66 / 80
Ja po HEX-ENie mam wstręt do ludzi i jakieś pojebane lęki, w życiu bym tego nie polecił do szkoły/ na zajęcia. A byłem kiedyś na zajęciach po alfie także wiem co mówię. Do szkoły to kup sobie energy drinka albo modafinil, po HEX-ENie ty sie bedziesz bać ludzi, a oni będą sie bać ciebie. To gówno szybko generuje chore jazdy.
  • 623 / 22 / 0
Powiem tak jak minęła mi faza po mdphp wtedy miałem wstręt do ludzi i wiem o co Ci chodzi ale sprawa wyglądała by tak ,że na zjeździe polałbym sobie gbl(dawka normalna) i po problemie.Serce to magnez i meliska więc chodzi mi głównie o faze.Jeszcze odnośnie hexena to lepiej brać kryształ czy puder?
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 571 / 28 / 0
Podałem dzisiaj henia dożylnie, ok. 5-10mg. Wejście intensywne, lekko straszące (czy nie przegiąłem?), stymulacja intensywna ale niestety brak euforii czy większego wpływu na nastrój. Siada na serdeucho, czuć że ciężko i mocno pracuje. Po godzinie trzęsą mi się łapy, pocę się i żuję gumową padlinę w zębach. Nie jest to idealny stan, utwierdziłem się w przekaonaniu że najbardziej podchodzą mi (iv i w ogóle) alfa pirolidynoketony, to jednak trochę inna bajka.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
A to ci lipa - liczyłem na choć trchę NEBową euforię.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 2428 / 90 / 0
To już predziej znajdziesz w NEP (N-Etylopentedron) także jeszcze nie wszystko stracone i czekej az sie pojawi w sprzedazy . myśle że powinno Ci to podejść a już z pewnością bardziej niż HEX-EN
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".