Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
Witam, w jakich dawkach 2C-E nadaje się na imprezę? Muzyka, taniec? Według FAQ myślałem o dawce w okolicach 20mg oral. Powinno starczyć na kilka godzin. Jak to się ma do 2C-P, szczególnie w kwestiach bodyloadu? Po 10mg oral 2C-P dla mnie bodyload był już spory acz do zniesienia, po 5mg sniffem zdychałem i średnio miałem ochotę się ruszać (mdłości przez cały trip...).
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
Re: 2C-E
Nieprzeczytany post autor: derb »
jak dla mnie 2C-E wywołuje silniejszy i mniej przyjemny bl niż 2C-P.
dawka 20mg powinna byc dobra na imprezę, powyżej już niekoniecznie. Co do porównania z 2C-P to całkowicie różne substancje. 2C-E mocniej siada na łeb i jest bardzo kolorowe, 2C-P za to mocno wizualne i umysł jak po spidzie. Ale to tylko moje spostrzeżenia, ile osób tyle opinii ;)
BS
  • 3206 / 176 / 0
Na to wygląda. Zauważyłem, że gdy chodzi o opis wrażeń po 2C-xach (prócz 2C-B), to jest dużo większa rozbieżność niż w przypadku innych substancji. 2C-P było wizualne ale za tego typu wizualami to ja nie przepadam, zresztą Ty chyba też.

Trzeba będzie to sprawdzić na własnej skórze, na 2C-P na przykład nie chciałbym się znaleźć na imprezie - nic tylko chęć rzygania i bycie obserwatorem wydarzeń wokół nas.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 405 / 2 / 0
dla mnie 2C-E ma o stokroć lżejszy i łatwiejszy do zniesienia bl od 2C-P. po 2C-E nie ma aż takich torsji. dwacep jest agresywniejszy pod względem wejścia na psychę. 2C-E dosyć subtelne. posiada także bardzo fajne wizuale - pojawia dużo świetlistych artefaktów i wzorów. po dwacepe wizuale zlewają się jakby w jedno masowe zarżnięcie obrazu. po 2C-E są silniejsze cevy kalejdoskopowo fraktalne.
  • 2362 / 28 / 0
Limitbreaker pisze:
2C-P było wizualne ale za tego typu wizualami to ja nie przepadam, zresztą Ty chyba też.
Mi się podobało :)
BS
  • 3206 / 176 / 0
Ja mam podobną opinię jak ktoś z tego tematu, na całe pole widzenia nałożona jest siatka fraktali, ale to nic tak ciekawego jak po innych psychodelikach ;)

Żeby nie było offtopu - pomyślałem, że można by wziąć kilka dni przed podobną dawkę, by sprawdzić jak się z 2C-E obejdę. Tolerancja przy fenkach to chyba nie aż taki problem jak przy tryptaminach, zostając przy 20mg, na drugi raz biorąc 25-30mg powinno być równie mocno?
  • 2362 / 28 / 0
Powinno być podobnie
BS
  • 1425 / 80 / 0
Nieprzeczytany post autor: hess »
2C-E i impreza z tańcami itd..? Jeśli to jakieś niewielkie zgromadzenie gdzie każdy wrzuca to ok, ale jeśli miałeś na myśli 2C-E plus dyskoteka to pomyłka.
  • 2362 / 28 / 0
A niby czemu?
BS
  • 827 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: emerx »
Nie widzę przeciwwskazań – a to czy się nadaję czy nie, tylko od użytkownika zależy. Odbiór dźwięków jest bajeczny. Ja się świetnie bawiłem na koncercie :-D na klubową imprezę (jakieś minimale), myślę, że również się nada.
Miej dystans
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...