Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
scr pisze:Hehehe widzisz. Jeszcze jedna bardzo ważna rzecz. Jak tego nie znasz to tego nie poczujesz. Że coś się działo poczujesz dopiero jak zejdzie. Nie oczekuj. To jest NDRI, a nie releaser. Puść sobie jakąś muzę, albo zrób coś zajebistego, wtedy poczujesz powera. Tu nic się nie dzieje samo bez powodu.Faza pisze:No to albo dilec mnie wychujał albo coś ze mną nie tak
Załadowałem 2 mg i nic. To było 50 min temu...
Częstowałem MDPV znajomych na domówce i efekt był taki, że ci co wzięli po 40 minutach zaczęli się bardzo energicznie poruszać się w rytm muzyki i mówić:
- czujesz coś?
- nie
- ja też nie
a ci co nie brali siedzieli na kanapie bez ruchu i patrzyli na nich:
- no tak...
A dopiero po paru godzinach jak zeszło, to mówili "wooow, jednak działało".
Aha, pod żadnym pozorem nie dorzucaj!!!!! Względnie zapodaj jeszcze 2mg za godzinę, ale nie więcej. Potem poczekaj minimum 4 godziny.
scr pisze:No widzisz, to jebłeś 15 razy za dużo. Jakbyś jebnął naraz 2 gramy 2-fa to co byś o 2-fa pomyślał?
scr napisał(a)No widzisz, to jebłeś 15 razy za dużo. Jakbyś jebnął naraz 2 gramy 2-fa to co byś o 2-fa pomyślał?
ktos moglby przytoczyc historie mdpv? dlaczego ilegal? za mocno karało ?
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
scr pisze:Hehehe widzisz. Jeszcze jedna bardzo ważna rzecz. Jak tego nie znasz to tego nie poczujesz. Że coś się działo poczujesz dopiero jak zejdzie. Nie oczekuj. To jest NDRI, a nie releaser. Puść sobie jakąś muzę, albo zrób coś zajebistego, wtedy poczujesz powera. Tu nic się nie dzieje samo bez powodu.Faza pisze:No to albo dilec mnie wychujał albo coś ze mną nie tak
Załadowałem 2 mg i nic. To było 50 min temu...
Trzeba zacząć biec albo skoczyć na bungee? :cheesy: Dziwne te MDPV
EDIT: Czy na działanie a właściwie jego brak może mieć wpływ to, że przez ostatnie 6 dni 5 dni jechałem na fecie? Fakt po nocach spałem chociaż dosyć mało więc organizm mógł być nie zbyt wypoczęty
Faza pisze: Czyli żeby poczuć działanie tej substancji potrzebny jest dodatkowy bodziec?
Trzeba zacząć biec albo skoczyć na bungee? :cheesy: Dziwne te MDPV
EDIT: Czy na działanie a właściwie jego brak może mieć wpływ to, że przez ostatnie 6 dni 5 dni jechałem na fecie? Fakt po nocach spałem chociaż dosyć mało więc organizm mógł być nie zbyt wypoczęty
Na działanie może mieć wpływ - oczywiście, feta wypłukuje zapasy katecholamin. Ogólnie nie polecam mixu MDPV + feta, bo człowiek traci panowanie nad sobą na parę godzin i może poodpierdalać. Feta to syf, tak jak i aPVP.
Światło pisze:Coś jak Alfa-PVP która wkrótce też będzie illegal.
Będzie illegalna nasza alfa, ale jest takie mnóstwo pochodnych że na bank znajdzie się coś co ją godnie zastąpi, także luzik
Co do bodźca na mdpv. Przy dawkach 2mg , może i jest potrzebny. Przy sniffie od 20-30mg , nie potrzebne żadnych bodźców ,baa sam będziesz szukał ludzi żeby mieć z kim pogadać :D
Pozdro!
W ogóle już w podstawówce uważałem że coś mam nie tak w neuroprzekaźnikach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.