Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 175 / 0
Kiedyś ze znajomym paliliśmy alfę-PVP "najlepszą" właśnie w papierosie. Efekty były co najmniej najlepsze. ;)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Z tymi temperaturami to bardzo zależy od sorry, niemniej jednak jak się dovralo taka, zeby szybko całość zwaporyzowac, nie spalić, nie zostawić resztek - efekty były najlepsze. Ergo wyższe temperatury prowadzą już 2:0
  • 95 / 1 / 0
Jestem alfowym laikiem, ale już jak pierwszy raz zetknąłem się substancją, to zaledwie po tych dwóch dniach wydawało mi się że przy niskiej i wysokiej temp. efekty są nieco inne. Uznałem to za chwilę mało celnym spostrzeżeniem z uwagi na to, że owa teoria została wysnuta na podstawie jakiś potencjalnych różnic pomiędzy dwoma fazami, które to zostały odbyte podczas jednego tripa :nuts: W każdym razie wszystko o czym piszesz thirteen miało swoje pokrycie.
Post został napisany w trakcie gorączkowej obserwacji wszystkiego co dzieje się za oknem, w celu uniknięcia zła, które jeszcze nie zdążyło przyjąć jakiejkolwiek formy, a wiadomo że największy lęk wzbudza to, czego nie znamy. W związku z tym istnieje ryzyko, że powyższa wypowiedź pozbawiona jest jakiegokolwiek sensu.
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888
  • 95 / 1 / 0
Słuchajcie jest taka sytuacja - zaczęły mi się jazdy w głowie, nie jakieś apogeum szaleństwa, ale są dla mnie w chuj uciążliwe. Mam przy sobie THJ-2201, ale nigdy tego nie paliłem, a zastanawiam się czy wrzucenie tego to dobry pomysł. Zaznaczam, że mało miałem w życiu do czynienia z syntetycznymi kanna, normalne palonko od święta co najwyżej. Myślicie, że ta maczana w chwili obecnej powinna coś pomóc? Czy może absolutnie nie, bo wyjdzie z tego jakiś dramat?

Proszę o scalenie postów.
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888
  • 200 / 4 / 0
@mójprzyjacielukocie
Nie pal THJ-2201, Nie pal też więcej alfy - samo przejdzie (po dobrym śnie, max po 2 dniach), Jak masz benzo to pomoże, jak nie to 1-2 browarki i tyle.
  • 348 / 9 / 0
Prawdopodobnie absolutny dramat - nie dopalamy syntetycznych kanna na zjazd, szczególnie takich, których nie znamy... Toż to o skrajną głupotę i masochizm zawadza, może jeszcze grzyby i MXE domieszać?

Albo benzo albo nic, koniec tematu.
  • 341 / 5 / 0
CZY Można brać przy tym Aspirynę, gdy zaczynają się problemy sercowe, tj. niewydolność?
Polecam & Pozdrawiam
  • 348 / 9 / 0
Nie ryzykowalbym - mogły by pojawić się problemy z ciśnieniem. Lepiej w takich wypadkach robić przerwy, trochę odpoczynku, jak potrzeba to z podkładem z benzo, pamiętać o nawadnianiu i suplementacji.
  • 341 / 5 / 0
no ja bym chcial to wlasnie na problem z cisnieniem. tzn gdy jest za niskie. blisko zapasci. od pvp ponoc krew gestnieje i przez to sa takie cuda. a aspiryna niby rozrzedza krew. wiec sam nie wiem...
Polecam & Pozdrawiam
  • 168 / / 0
A środki rozrzedzające krew nie powodują czasem mikrowylewów na stymulantach?
ODPOWIEDZ
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.