A 2.5 mg to dawka dość zaporowa i już z tych wysokich, tym bardziej szkoda, że w takiej formie.
Dzisiaj jestem chory do tego mam nieco obniżony nastrój. To wziąłem sobie 2 mg lorazepamu. Pomogło :D
17 listopada 2019Piolun pisze: Jaka jest różnica w działaniu lorka do alpry? Lorek siedzi dłużej we krwi? Biorę doraźnie alprę, mam tokerkę powiedzmy na te 2 mg w nagłych sytuacjach ale wczoraj zapodałem sobie relaksacyjnie i testowo pierwszy raz dwie tabletki lorazepamu czyli 5 mg. Najpierw nadeszła senność i urwał się film. To była około 2 w nocy. Teraz czuję się normalnie, czy może dalej mnie trzymać o tej godzinie? Jest 14 czyli minęło 12 h. Alpra mnie trzyma jakieś 4 h
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Mam tylko alpre ale to słabo łączy sie z opiathami coś ;/
2 rzecz jak wyrwać recke na to? Ciężej niż na alpre ? Co trzeba mówić. też o lękach?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.