21 czerwca 2025Ptaszyna pisze: W ogóle mam pytanie do was jakie macie doświadczenia z zażywaniem kody outdoor, albo w towarzystwie?
Jeden z moich ostatnich razów z kodą był na spacerze właśnie, było super, przyroda piękna, mózg spokojny.
Teraz najgłupsza rzecz - nawet na wybory poszłam na tramadolu, niestety słabe opio są super bezpieczne bo nie widać po człowieku fazowania, każdy szuka tylko wyjebanych źrenic i wykrzywienia jak myśli o narkotykach. I dlatego łatwo wpaść w rabbit hole robienia dosłownie wszystkiego pod wpływem, może i dobrze że nie jesteś fanem! :D
Za to flow w grze na instrumencie jest kozackie.
Pewność siebie , dobra pamięć do utworów a nawet pomysły w.improwizacji przychodzą samoistnie.
W głowie gra muzyka i wystarczy to przenieść na instrument .
No i brzmi się lepiej niż na trzeźwo.
Nic dziwnego , że wielu jazzmanów było opiaowcami
Coltrane, Davis, Parker
"— Fama głosiła, że heroina pozwoli ci grać tak, jak gra Charlie Parker. Davis, choć twierdził, ze nigdy nie uwierzył w tę plotkę, też zaczął brać"
Oczywiście kody nie ma co do hery mocą fazy porównywać, ale wg mnie daje podobny efekt bez takiego ryzyka
Wszystko lepiej się robi na kodzie
Wiec jeśli nie lubi się kontaktów społecznych i ma się introwertyczna naturę to lepiej jest z nią sam na sam .
Faktem jest, że nawet jak ktoś lubi kontakty to w czynnym nalogu staje się samotnikiem .
Kwestia czasu
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
link do nowego: Kodeina - wątek ogólny vol. IV
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.