Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Amplifa pisze:Jezeli na codzień czujesz jak krew Ci się leje po całym ciele to może sprawdz czy nie masz jakis krwotoków wewnętrznych...
@Limitbreaker: Walam się po łóżku, gdyż zwykle brałem to w poststymulatowe, bezsenne noce.
Ogólnie zaliczam tripa do udanych.
Unikaj zbędnych cytatów. - surveilled
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
Powiedzcie mi czy pamiętacie tripy po metoksie?
A czy te zabużenia i widzenie "plamami", takimi fragmentami obrazu to nie jest oev? - ogólnie np. wygląd ogniska po metoksie albo telefonu w ciemnym pomieszczeniu, taka niezborność ruchów, obrazu, mowy itp. Falowanie też zarejestrowałem, ma w sobie coś psychodelicznego ten dysocjant.
OEV kiedyś doświadczyłem, ale tylko w ciemności i delikatnym świetle np. światło księżyca wdzierające się przez okno. Oświetlone przedmioty zmieniały się w co innego, ale tylko przy dosyc silnej dysocjacji.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.