Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 579 / 55 / 0
Ktoś niedoświadczony może uznac widzenie stroboskopowe jako OEV :)
  • 1174 / 22 / 15
Re: Metoksetamina
Nieprzeczytany post autor: WaWe »
U mnie falujący wzór na dywanie w stylu perskim :P
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6182 / 438 / 12
Amplifa pisze:
Jezeli na codzień czujesz jak krew Ci się leje po całym ciele to może sprawdz czy nie masz jakis krwotoków wewnętrznych...
Nie, mam za to naczynia włosowate.

@Limitbreaker: Walam się po łóżku, gdyż zwykle brałem to w poststymulatowe, bezsenne noce.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 762 / 37 / 0
Raz po 150mg gdy już bylem na peaku wciągniecie takiej samej dawki rozlożylo mnie. Ledwo moglem usypać drugą kreskę, po krotszym zastanowieniu (5min?) czy wogóle jest sens bezsmakowa metoksy znalazla sie w nosku. Więc położyłem się.. czas powoli płynie, leżę, dysocjucje sie z sluchawkami na uszach tripujac po odleglych zakatkach umyslu, kosmosu? Nagle zjebala mi sie playlista w winampie, jeszcze dosc mocno mnie trzymalo. Zdjalem sluchawki i byly dla mnie czyms nowym zaczalem je doglebnie badac. Ruszajac nimi na boki czulem ciezki opor grawitacji jakby wazyly 20kg nie probowalem juz nawet wstać i ogarnac ta muzyke bo sam pewnie wazylem z 500kg i zaraz znalazl bym sie na ziemi, wiec spedzilem reszte tripa w prawie absolutnej ciszy jedynie docierał do mnie miły szum właczonego komputera...
Ogólnie zaliczam tripa do udanych.
  • 3206 / 176 / 0
Dla mnie MXE bez słuchawek na uszach jest nieco psychozogenne. Łóżko wydaje się jedynym bezpiecznym azylem, muzyka bronią przeciw inwazji, zaś każdy inny obszar to jak pole minowe. Wszystko działa przeciw Tobie.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Jak z trwaloscia MXE w wodzie? Kilka godzin wytrzyma spokojnie? Domyslam sie ze nie bedzie problemow,ale wole sie upewnic.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3899 / 241 / 13
Wytrzyma, ale relatywnie słabo się rozpuszcza... Mi w 50ml wody nie rozpuściło się całkowicie nawet 50mg MXE, myślę, że podgrzanie wody mogłoby w jakimś stopniu wyeliminować problem
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 483 / 68 / 0
W takim razie jak Wy to administrujecie I.M.? Wlewacie sobie cały kieliszek w udo? :gun: %-D

Unikaj zbędnych cytatów. - surveilled
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 984 / 6 / 0
Oczywiście trzeba zagotować i jest si, 50mg do i.m. spokojnie w 1-2 ml, lecz wypierdala w kosmos, którego nie pamiętam. Walcie to w mięsień jeśli to lubicie to zaoszczędzicie w kurwę towaru, jak czytam dawki 150 to ...

Powiedzcie mi czy pamiętacie tripy po metoksie?

A czy te zabużenia i widzenie "plamami", takimi fragmentami obrazu to nie jest oev? - ogólnie np. wygląd ogniska po metoksie albo telefonu w ciemnym pomieszczeniu, taka niezborność ruchów, obrazu, mowy itp. Falowanie też zarejestrowałem, ma w sobie coś psychodelicznego ten dysocjant.
Ostatnio zmieniony 23 października 2011 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 2 razy.
głupio wyszło...
  • 579 / 55 / 0
Pamiętam doskonale nawet tripy w dawkach 200mg (nie bij ^_^ ) donosowo.
OEV kiedyś doświadczyłem, ale tylko w ciemności i delikatnym świetle np. światło księżyca wdzierające się przez okno. Oświetlone przedmioty zmieniały się w co innego, ale tylko przy dosyc silnej dysocjacji.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.