Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
Sam profil działania też uważam za fajny i ciekawy gdyby nie to poczucie chemicznego żeścierwienia itp :P
  • 1951 / 15 / 0
Grypa z wizualizacjami jest fajna gdyby nie grypa.
  • 1425 / 81 / 0
BDF ewidentnie w moim odczuciu należy do gorszych psychodelików. Nie ma po nim jakiegoś zachwytu otaczającym światem, wszystko jest bez głębszego wyrazu. BL i ociężałość fizyczna wydaje się promieniować na psychikę..dobrze, że to znikło z marketu, bo jeszcze ktoś krzywdę by sobie zrobił. Oczywiście piszę o tym mocniejszym izomerze, bo kartony od salvi to było zupełnie coś innego.
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2012 przez hess, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3127 / 27 / 0
Jesli ktoś szuka ważki bez jej negatywnych aspektów fizycznych (a w kazdym bądź razie dużo mniejszych), to polecam DOB.
High, how are you?
  • 3205 / 176 / 0
Bromo-DragonFLY to jest w zasadzie "wersja" DragonFLY DOB'a :) Na przemian czasem używa się nazwy DOB-DragonFLY.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 2 / 0
Miałem przyjemność (?) jakiś czas temu spróbować BDF, karton 0,75mg ten nowszy izomer, szału nie było, raczej płytka psychodela trzeźwość umysłu wizualnie przyjemnie jak na tak niewielką dawkę, ale ogólnie męczący trip za długo trzyma i kiepsko się czułem, w pewnej mierze to wina kiepskiego s&s bo piliśmy z kumplem wódeczkę w plenerze i po prostu namówił mnie na wrzucenie kwadrata, gdy kac nałożył się na dragonflajowego tripa był dość nieprzyjemnie do tego po jakichś 8-9h mocno porobiony musiałem wracać do domu i udawać zmęczonego, skacowanego po imprezie, 2h leżenia po ważce w łóżku zanim domownicy się wyniosą - nie polecam. Niemniej sprawdzę ponownie w lepszych warunkach i wtedy się wypowiem.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 992 / 25 / 0
Nie próbowałem żadnych doxów ale BDF było jedną z najlepszych fenek jakie próbowałem. (R - 1 mg)
podstawa to dobry S&S. Podoba mi się to uczucie IQ +40, stymulacja zero zwały itp
@up sprawdź pocztę.
  • 433 / 2 / 0
Ja miałem 2-3 godziny dość ostrej zwały, to był jeden z większych minusów tripa.

@Wildzen - odpisane :)

• 2334 / 9 / 0
Wildzen pisze:
podstawa to dobry S&S
benzo po peaku
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2012 przez blablab, łącznie zmieniany 3 razy.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 433 / 2 / 0
True, gdybym miał wtedy benzo byłoby całkiem zajebiście.

ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.