Czy jedliście kiedyś lek Rivotril, waszym zdaniem jego działanie jest inne w porównaniu do tego naszego polskiego klona, mimo iż substancja czynna jest ta sama ?
Kurwa mam jeszcze 20 tabletek klona, I pake do wykupienia do 11stego maja to kupię po wypłacie ale...
Chyba się przeżuce na xaxax 2mg bo tym klonem choć go uwielbiam to jestem nasączony kurwa jakby nie patrzeć nonstop, to 3 mg biorąc pod uwagę half life to nie zdąży wyparować kiedy będę bral następna tabletkę. Do tego dochodzi to alko raz czy 2 w tygodniu ale dzięki temu ja jakoś funkcjonuje bez lekow i spiny , w tym też duża zasluga 100mg trazodonu, ale wypróbuje xana.
Zrobiłem sobie słabsza kawę z mlekiem bo za mocno porobiło aż mi się oczy przymykają a czasu na drzemkę marnował nie będę. Taki xan raz czy 2 w tygodniu to wyparuje ze będę jakieś tam dni zupełnie czysty tak klonem jestem nasączony od lat już
Wolę działanie klona, ale potestuje tego xana, ale to minimum za 3 miechy jak zjem 100mg klona.
Pozdrawiam dobrych ludzi i eksploruje dalej świat elden ringu, który jest tak ogromny i jest w nim tyle do roboty że to jest absolutny top soulslikow, a to że internauci okrzyknęli go najłatwiejszym, no nie wiem, nie jest trudny. Ale poziom myślę że nie odbiega dużo od tego co gralem do tej pory, a niektóre bossy są epickickie i bardzo wymagające, duża przewagę po prostu daja czary, duchy, inkantacje, popioly stąd może jest po prostu najłatwiejszy ale nadal to souls i poziom odpowiedni prezentuje.
Dobra biore się za 2 questy, a później wschodnia liurnia ktorej jeszcze nie eksplorowalem. I sprawdzę sobie jeszcze ta raie lucarie czy tam coś jeszcze czeka na mnie ciekawego :)
Jejku ale jestem zrobiony tym klonem jakbym zarzucał dopiero z 3 raz w życiu, coś pięknego.
Rozpisałem się w chuj, aż przez to. Coś pięknego bo już zapomnialem co to rekreacja, 3mg to nie pamiętam kiedy zarzucałem a 2mg to już wrażenia nie robiło. A leczniczo 0,5mg-1mg na mięśnie czy lęki nadal robiły robote.
Klon forever
Ale spróbuję tego xana żeby się trochę odsączyć od tego ciągłego krążenia klona w krwioobiegu i zobaczymy jak się sprawy będą miały .
Nie, nie możesz już brać benzodiazepin, nigdy.
Jeśli oczywiście nie chcesz babrać się w tym gównie i odstawiać po raz kolejny, bo podejrzewam, że nie jesteś weekendowym, nieuzależnionym użytkownikiem benzodiazepin tylko osobą, ktora od miesiąca jest czysta i sprawiło jej wielką trudność odstawienie tego syfu.
Branie raz w tygodniu na wyjście ze znajomymi będąc wjebanym? Słuchasz ty siebie? Widać nie, ale że głosy innych userów były typu: "tak, bez problemu możesz zarzucić teraz raz w tygodniu" zdziwiły mnie i wręcz zaniepokoiły poziomem "pomocy" w temacie.
30 kwietnia 2023Dejwideszepam pisze: Witam, jak wiecie w Polsce mamy dostępne tylko ,,Clonazepamum TZF", w dawkach 0,5 i 2mg, innych preparatów z klonazepamem nie ma, natomiast w innych krajach występuje pod innymi nazwami, ostatnio zakupiłem 30 tabletek Rivotrilu 2mg od firmy Roche...
Czy jedliście kiedyś lek Rivotril, waszym zdaniem jego działanie jest inne w porównaniu do tego naszego polskiego klona, mimo iż substancja czynna jest ta sama ?
Scalono – CATCHaFALL
06 maja 2023Maykell85 pisze: Co wy piszecie o zarzucaniu przez gościa uzależnionego, czystego od miesiąca od benzo klona w dawce 2mg raz w tygodniu? Na łeb żeście wszyscy upadli? Ani jednego głosu rozsądku po napisaniu przez gościa o uzależnieniu od benzo i czystości od miesiąca. Przecież takie branie raz w tygodniu, szczególnie jeszcze nie w przypadku napadów lęku tylko zarzuceniu na wyjście ze znajomymi w 99% wiąże się z powrotem do nałogu w szybkości natychmiastowej.
Nie, nie możesz już brać benzodiazepin, nigdy.
Jeśli oczywiście nie chcesz babrać się w tym gównie i odstawiać po raz kolejny, bo podejrzewam, że nie jesteś weekendowym, nieuzależnionym użytkownikiem benzodiazepin tylko osobą, ktora od miesiąca jest czysta i sprawiło jej wielką trudność odstawienie tego syfu.
Branie raz w tygodniu na wyjście ze znajomymi będąc wjebanym? Słuchasz ty siebie? Widać nie, ale że głosy innych userów były typu: "tak, bez problemu możesz zarzucić teraz raz w tygodniu" zdziwiły mnie i wręcz zaniepokoiły poziomem "pomocy" w temacie.
Nie zapominajmy ze benzo są tylko do stosowania przez krótki czas lub sporadycznie. Wyjście z nałogu jest możliwe tak samo, jak stosowanie doraźne.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.