27 maja 2018michoss pisze: Kurczę spróbowałem trochę samego glikolu i nie wiem czy wkrętka czy co ale strasznie mnie zaczęła głowa boleć, ciśnienie podskoczyło... Możliwe to :D?
strasznie długo w krobiegu, jedynie na detoks imo
nie wiem, czy powinno się o potym jeździć samochodem następnego dnia
Moze być tak:
1dzien 2mg
3 dzien 4mg
5 dzien 8mg
Co sądzicie?
I czy na 7 dzień alko zrobi mi kuku?
Czytałem na pewnej stronie ze okres póltrwania to 24-36 godzin a nie 100h.
Pluszowe.
Pamietam, jak po wrzucie 8mg szedlem chodnikiem , padal deszcz a ja spiewalem cos pod nosem wesolo podskakujac. Nawet to ze wpadlem na rower wiejski nie zburzylo mojego podwyzszonego samopoczucia.
1dzien 2mg
3dzien 4mg + 2mg + 4mg (2 dorzutki
5dzień 8mg + 4mg
Szczerze powiedziawszy benzo działa w tle. Nie czujemy jego dzialania do momentu kiedy nadchodzi sytuacja stresowa a my ogarniamy ją na całego, na luzie, z lekką nutką stanowczości. Ewentualną senność zbijam kawą. Samopoczucie ok, ale do ćpania się nie nadaje ;) jezeli chodzi o zasypianie, to zasypiamy nie wiemy kiedy nie wiadomo jak (no chyba że kawa wleci, która zbija senność)
Amnezji nie odnotowałem, wszystko pamiętam.
Włącza się troche god mode w stylu "a dorzuciłbym jeszcze 4/8mg, a może gramik klefa w godzinke" ale do ogarnięcia :)
Niczego nie tykam z używek, tylko kawa.
podobno norflurazepam lepszy.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.