Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1237 / 43
Ja tam GBL lubię. Ale dla mnie nie zastąpi etanolu. Najbardziej lubię mieszać te oszołamiające mikstury. Uważać na ten mix. jedna z moich ulubionych używek. Głodu alkoholowego przynajmniej u mnie nie zaspokoi. Stan ciekawy, bardziej porównuje działanie GBL do benzo niż alkoholu. Trzeźwe myślenie. Dobry GBL działa euforycznie. Swój potencjał pokazuje w ciągach. Nie mieszać z opiatami i alkoholem. Smak nawet lubię. Z początku bawiłem się w jakieś soki itp teraz zwykła kranówa, ważne żeby przełyku nie sparzyć. Ciągnie do ludzi po nim, jeszcze bardziej do kobiet.
http://www.youtube.com/watch?v=4zo8N9MjqJE Człowiek na GBL wygląda tak jak kolo na filmie, warto zwrócić uwagę na brak bełkotu i elokwencję. To jeden z efektów działania.
Myślę, że jako alkoholik dobrze streściłem ci temat. O to chyba chodziło ? Warto zapoznać się z faq w dziale GBL. Był koleś na forum co właśnie ograniczył picie na rzecz GBL.
@885 spróbuj sam. Tylko tak się przekonasz. Ważne, żeby kopić dobry sort, inaczej się zniechęcisz.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2097 / 514 / 0
Czy istnieje jakiś narko test pozwalający wykryć, że ktoś jest pod wpływem GHB?

Po jakim czasie można prowadzić legalnie samochód od przyjęcia GBL? Pamiętam, że gdzieś na erowidzie był wykres z szybkością wydalania się tej substancji z organizmu ale nie mogę jego teraz znaleźć.

pozdro!
  • 1784 / 30 / 0
Jest specjalistyczny tylko na GHB. Ze strony policji takiego nie uświadczysz.

4h.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 1 / 0
Jest test, który wykazuje podwyższone wydalanie GHB z organizmu. Przy typowych krawężnikach oraz w zwykłych komisariatach takich nie znajdziesz. Tylko w specjalnych laboratoriach.
  • 373 / 14 / 0
nie wiem co ty pijesz , ale nigdy po GBL nie wygladalem jak ten oszolom z filmiku, ani nie widzialem ,zeby ktos sie tak zachowywal , predzej po mixie alko + G.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Witam ponownie.

Wiem już nieco więcej na temat tego mojego G. [rozmowy nt. źródeł są dozwolone tylko w dziale Sprzedawcy]
Okazuje się, ze ww. efekty dotknęły tylko mnie i jednego kolegę.
Reszta uczestników czyszczenia opiniuje działanie jako mega rewelacyjne dużo mocniejsze i intensywniejsze niż przy produktach zakupionych od sprzedawców w naszym kraju.

Czym objawiał się ból.
Po zapodaniu 2.5ml w moim przypadku lekkie rozkojarzenie, ciśnienie na kibel itp., po których spodziewałem się typowych dla G efektów, które jednak nie występowały. Po 1h rozkojarzenie, zamroczenie zamieniało się w lekki ból stawów, który z czasem przybierał objaw grypowego łamania w kościach. Co ciekawe po przegięciu śpiączka typowa dla G :)

Jedyna różnica pomiędzy mną a kolegami zadowolonymi z naszego nowego G jest taka, że od pewnego czasu bawiłem się w suplementację L-Tryptofanem, który oczywiście właśnie odstawiłem :)
Uwaga! Powyższy ciąg znaków został wygenerowany losowo.
  • 3900 / 245 / 13
london5 pisze:
Człowiek na gbl wygląda tak jak kolo na filmie, warto zwrócić uwagę na brak bełkotu i elokwencję.
Elokwencję?! Co proszę? Ten ziomek ma zasób słownictwa niczym elementarz w szkole specjalnej, ale to właśnie pasuje do giebla - chcesz, naprawdę bardzo się wypowiedzieć i skupić na sobie uwagę, ale w głowie robi się czarna dziura i nie potrafisz wyrazić myśli, zamiast tego właśnie płodzisz takie bezsensowne konglomeraty luźnych wyrazów - tego po euforycznych dawkach etanolu nie ma.
Tracerek pisze:
ciocie wódzie czy wujka bronka
strzelałbym, że prędzej ciocię Dykcię i wujka Borygonka biorąc pod uwagę staż ;)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 1934 / 108 / 0
"chcesz, naprawdę bardzo się wypowiedzieć i skupić na sobie uwagę, ale w głowie robi się czarna dziura i nie potrafisz wyrazić myśli, " co ty wiesz ? bo sam tworzysz bezsensowne konglomeraty, piszesz jak bys rozumy pozjadal a sam nie wiesz co jest 5 w gblu i GHB, jeszcze pare dni temu pisales jak on to na ciebie nie za bardzo dziala wiec sie nie wypowiadaj...
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 4807 / 272 / 0
nie na każdego GBL działa jak na Ciebie, uświadom to sobie wreszcie
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1934 / 108 / 0
do mnie to ? jezeli tak to powinienes to kierowac do Parathormon, czyli co ja sie myle bo sa wyjatki na ktore inaczej dana substancja dziala ? ogarnij sie, a wczesniej sprawdz jak dany "pacjent" dawkowal dana substancje jak ja stosowal...a potem jakies osadny wysuwaj ... zreszta po huj sie produkuje ? zajebie hasztagien i tyle... #IDIOCI
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.