Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1817 / 107 / 0
na pewno to bylo bardzo przyjemne doswiadczenie,no i widzisz,trzeba bylo ci brac jakies gowna,zeby potem tak sobie banie ryc,to musialo byc zalosne,jak slucham takich historii to sie zniechecam do stimow,bo nie mowie ze sam kiedys po sporej ilosci fety takich jazd niemialem.Oby nigdy wiecej mnie takie cos juz niedopadlo,dzieki ci za ten tekst,to ku mojej przestrodze.potem to sobie mozna mowic ze to haluny ze psychoza ze nierealne,wtedy to sie wydaje realne,a jest zalosne tak siebie katowac.jakas paranoje,na sama mysl mam gesia skorke.brrrr
  • 14 / / 0
@Ronald Jusk; Nie, nie urwał. Wszystko, wszystko pamiętam, tylko działałam w amoku, psychozie. Kompletna paranoja.
@eliot; Człowiek się uczy na błędach, mnie to zniechęciło do jakichkolwiek ciągów. Nie ma za co. No właśnie jak się wie co po tym można się spodziewać, to od razu lepiej.
Szczęście to chuj, chuj to banan. Godność to Ty. Ciebie nie ma. Szaleńczy wir wszystkiego co urojone. Innymi słowy kupa gówna.
  • 341 / 5 / 0
Powiedźcie mi, po jakim czasie zaczyna działać i ile czasu trzyma alfa palona z folii?

I ile tego mam zjarać?czytałem i w sumie nic nie wiem.

ps. zjarałem póki co 5 mg, 10, i 20mg z odstępami 20 minutowymi.

I czuje się lekko zmieszany, jakby taka niby stymulacja, ale bardziej taka psychiczna, że nie mogę zebrać myśli i się skupić, lekki nieogar, no nie jest to jakieś szczególnie ciekawe uczucie, ale tak poza tym to nic konkretnego. Moze robie cos nie tak?

Normalnie cały dym wdycham i trzymam kilka sekund.
Polecam & Pozdrawiam
  • 400 / 5 / 0
Najlepiej wogóle tego nie pal %-D %-D
a jak już naprawde musisz , to pal z żarówki ;-)
kazik333@tutanota.com
  • 341 / 5 / 0
Ale weź mi poradź ile mam tego zjarać naraz, Ile to trzyma mniej więcej, i po jakim czasie wchodzi., chciałbym mieć jakieś ogólny ogląd i nie chciałbym dostać ataku paranoi. lub gorzej.

A żarówka to później jak cos, na razie badam temat :)
Polecam & Pozdrawiam
  • 400 / 5 / 0
Nie wiem , zawsze waliłem na oko , kopie po kilku sekundach . Poprostu jak jest słabo to dopal :-)
I serio spróboj z żarówy , może źle to waporyzujesz ;-)
kazik333@tutanota.com
  • 6 / / 0
co wyjdzie w krwi?
Badanie testem na policji nic nie wykazało, alkoholu zero to zabrali na krew?
Czego się spodziewać po dużym krysztale alfy? Co mi wykryją?
  • 934 / 12 / 0
Jesli nie masz tolerancji na alfe to pal mniej wiecej tyle co wciagasz, nmo moze na początlku połowę tego. Waporyzowana alfa wchodzi w momencie gdy dostaje sie do płuc tu sięnie czeka na wejscie. Działa znacznie krócej, po godzinie w sumie już nie ma większych efektów.
Spróbuj zapalićz zarówki, tylko nie pal tego dosłownie, to nalezy tak ogrzewać żeby się nie spaliło a wyparowało, po zaciagfnięciu oparem i przytrzymaniu go w płucach praktyvcznie nie widać "dymu" jak e papierosach. Z opisu twojego wygląda że cos tam już poczułeś, bo tak włąsnie to działą tylko kilka razy mocniej i dochodzą pewne blizej nie okreslone przyjemne doznania jak i mniej porządane prowadzace szybko do uzależnienia nei warto siebrać za to bo
  • 195 / 2 / 0
Do tego moim zdaniem wejście przy waporyzowaniu jest dość nieprzyjemnie. Takie chaotyczne i towarzyszy mu zawsze uczucie niepokoju. Pierwsze palenie miało nieporównywalnie lepsze efekty, niż wczorajsze. Jednak jak już zacząłem to o 22 musiałem walczyć ze sobą, żeby nie dorzucić kolejnej porcji na folie.
  • 341 / 5 / 0
Uważajcie z paleniem tego! Dobrze że wczoraj zwiększałem dawkę stopniowo z długimi odstępami.
Dostałem chyba ostrej niewydolności serca. Zaczęło ciężko mi się oddychać, lewa noga i ręka całkowicie mi zdrętwiała i twarz to samo. Załączyło się odrealnienie. Zmierzyłem sobie ciśnienie to miałem 110/105, serce biło bardzo cicho i zapierdalało. Miejscami miałem wrażenie że przestaje bić na kilka sekund i tak jakby się "dławiło". Myślałem że to już koniec. Zrobiłem się blady i czułem że tracę świadomość. Byłem przerażony, ale starałem się uspokoić i nie panikować. Leżałem tak ze 3h, aż zacząłem stopniowo wracać do żywych przez resztę dnia. Nie wiem co to kurwa było, ale czuję się jakbym oszukał przeznaczenie.
3 dni przed tym brałem 3mmc, a dzień przed pracowałem fizycznie i widocznie serce nie wytrzymało, mimo że nie zarywałem nocek i dbałem o dietę.
Polecam & Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.