Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 29 / 2 / 0
To będzie mój drugi raz z LSD i wcześniej brałem tylko 200 a nie 400 odpuszczę sobie amfe na puźniej. MDMA też brałem tylko raz. Mam nadzieję że to będzie zajebisty sylwester. Nie wydaje mi się abym kiedykolwiek miał bad tripa. U kolegi nie ma rodziców więc chociaż nie będzie przypału. Słyszalem że kiedy przerasta cię LSD to trzeba olej ojebać ale nie wiem czy to prawda. Mam nadzieję że mnie wyjebie wchuj ale żebym to przeżył. Czy pić coś z kofeiną czy lepiej nie ?
Uwaga! Użytkownik Kebus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1014 / 312 / 5
O gustach się nie dyskutuje ale że to twój drugi raz to gustem bym tego nie nazwał a błędem. LSD na sylwestra to zły pomysł, zarzuć MDMA a jak będzie schodzić możesz zacząć alko pić, tylko pamiętaj o wodzie. Dużo wody.
A kofeinę sobie odpuść, niepotrzebnie ci serducho stymuluje.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 8 / / 0
Hej. Planuje jutro wziąć kryształ 1,5g i wypić butelkę wina. Czy mogę zarzucić 1 tabletkę Zolpicu po imprezie, żeby zasnąć?
  • 509 / 196 / 1
ojj po tym bym spodziewał się lunatykowania i odpierdalania alko i zdrugs złe złe i jeszcze raz złe połączenie
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 8 / / 0
Kiedyś już tak robiłem i od razu zasypiałem, ale to było z czasu temu. Mam problem ze snem i dlatego myślę czy żeby sobie pomóc to czy ten Zolpic mogę 1 tab? Zdrowotnie będzie git, serducho i te sprawy? Czytałem tu na forum, ale ludzie to biorą ten zolpic garściami a ja chcę 1 tab, żeby usunąć po krysztale. Jak myślisz?
  • 5179 / 926 / 0
@Pegasus1 możesz spróbować ale najlepsze do uśpienia się jeśli to konieczność były by benzodiazepiny.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 8 / / 0
Kurczę, nie mam tego o czym piszesz. Czyli takie złe kombo to chyba nie jest kryształ w bombkach+wino+1tab zolpidemu?
Dziękuję Ci za odpowiedzi.

ja jestem naprawdę cierpliwy to twoje pierwsze ostrzeżenie słowne.
Pzdr
NCUX
  • 2201 / 276 / 0
Weź pół jak się srasz jak nie uzyskasz efektu pożądanego dorzucisz drugie pół lol tylko te „Z” wrzuć jak będziesz w domu żebyś nic nie na odpierdalał na mieście.
Temat uważam wyczerpany.
  • 425 / 50 / 0
Chcę fazę na alprze i predze zrobic albo bardziej stymulująca albo euforyczna, kofeinę już brałem, mam jeszcze w zanadrzu l-tryozyne, cytykoline, fluoksetyne i ashwe. Wiem że chujnia ale coz. Nada się coś tylko tak żeby nie zjebac działania paroksetyny która się teraz leczę?
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5179 / 926 / 0
Jak chcesz faze bardziej stymulującą to się zaopatrz w amfetaminę lub inny stymulant a nie w benzo/predze szukasz stymulacji :)
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.