Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
Czy preparaty z Sertralina pomogly Ci w leczeniu twoich zaburzen?
Tak, bardzo pozytywnie
365
36%
Tak, ale mialem przy niej problemy
332
33%
Nie, to straszny syf, opoznia orgazm!
129
13%
Nie, nie dziala.
194
19%

Liczba głosów: 1020

ODPOWIEDZ
  • 693 / 7 / 0
[quote="Ojgasm"]
coraz słabiej czuję sertralinkę ]

Wydaje mi się że to nie było to właściwe działanie sertraliny, i na jej działanie poczekałbym na Twoim miejscu jeszcze ze 2 tygodnie. To są leki nie narkotyki, daj jej jeszcze szanse. 2 tygodnie to praktycznie nic.
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again
  • 156 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ojgasm »
Niecierpliwość serca :-)

Jedyny plus to podregulowany sen, ale i tutaj jest coraz słabiej. No nic - trzeba poszczekać.
Powiedz NIE trzeźwości
  • 47 / / 0
Mi się leki skończyły 3 tyg. temu i ogólnie można powiedzieć że od 3 tygodni ich nie biore i jest ok. Ale coraz bardziej chodze wkurwiony i ogólnie więcej rzeczy mnie wkurwia, coś czuje że znowu będe musiał do nich powrócić żeby tylko na wewnętrznym wkurwieniu sie ostało.
Ojgasm pisze:
[...]Co do tematu - z dnia na dzień (we wtorek miną 2 tyg) coraz słabiej czuję sertralinkę :#: (50mg). Myślę, czy nie skonsultować zwiększenia dawki, bo kiedy czułem działanie, czułem, że to kurs w dobrym kierunku.
No ja zwiększyłem dawke na własną ręke, co może do końca nie było dobrym pomysłem bo szybciej mi leki wyszły, ale może dzięki temu przez te 3 tygodnie przerwy nie odczuwałem takiej potrzeby ich zażywania. Sam niewiem...
Ostatnio zmieniony 02 marca 2010 przez Patryk241, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Patryk241 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 3 / 0
Jeżeli lek nie daje oczekiwanej odpowiedzi to w pierwszej kolejności należy zwiększyć dawke. Jeżeli i to nie przynosi efektów to dopiero wtedy można zastanawiać się nad ewentualną zmianą na coś innego.
Ronski Speed - Something Happened On The Way To Heaven ( 7 Skies Remix )
  • 47 / / 0
no właśnie, mi 50mg. dziennie nie przynosiło żadnych efektów, dopiero przy 150 mg. poczułem różnice.
Brałem Asertin i Sertagen, ogólnie żadnej różnicy między tymi dwoma nie odczułem, pozatym że Sertagen jest tańszy ;)
Uwaga! Użytkownik Patryk241 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 25 / 0
na mnie też dopiero 150mg działa ale teraz postanowiłem po kilku latach brania zejść z tego obecnie jestem na 0.75 samopoczucie lekko przejabane ale nie ma tragedi wspomagam się tragedi wspomagam się tym co już sprawdziłem i działa czyli Rhodiola roseai l-Tryptofan
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
a nie lepiej skoro kilka latek sie bralo to nie podmienic na fluo i spokojnie odstawic na wesolo ?> :D
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 3 / 0
Ja za tydzień zaczynam fluo :)
Ronski Speed - Something Happened On The Way To Heaven ( 7 Skies Remix )
  • 3955 / 147 / 0
Nieprzeczytany post autor: eso »
a ja dzis od rana zarzucam pierwsza asentre. psycho polecil mi przez pierwsze dwa dni wrzucac 25mg i jak efekty uboczne mnie nie zabija to 50mg przez miesiac a potem wejsc na 75mg albo od razu na 100 jesli bede dobrze tolerowac lek. zobaczymy...
niedojebanie genetyczne
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
na poczatku meczylem sie wchodzilem powoli zwiekszajac dawki i zdychalem tygodniami ;)

moja metoda obecnie jest taka 1 dzien 50mg 2 100mg 3 150mg meczarnia niecaly tydzien (mozna zaleczyc) i yupi!
ale to dzieki dodaniu mirtrazapine do kuracji ;)
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.