Z fartem.
P.S zwykle ziolo palone bylo nie raz,a haszyk nigdy,wiec jest duza chec zmiany :p
Stwierdzilem ze dodam,Przyjmuje na stale tabletki SNRI,jednak odstawienie nich nie wchodzi w gre pewnie jeszcze na dluzszy czas,natomiast niedlugo miną 2 lata od rozpoczecia kuracji a problem jest swiezy,wiec raczej odbywa sie to niezaleznie od niej.
Jeżeli nie masz zaleceń lekarza z kliniki by łączyć z lekami, to albo się leczyć albo ćpać. Raczej też faktycznie wyzeruje tobie efekt antydepresyjny.
Od siebie mogę polecić CBD, działa rewelacyjnie i ma zajefajny smak oraz zapach.
Jak to najlepiej waporyzowac ? Rozdrobnic i zmieszac z suszem czy dac susz na podkladke a na to grudke # ?
Uzywam vapcap'a - nie zaklei mi go na amen ?
Jak zatka to przepchaj patyczkiem do uszu i już, a sitko nawet papierem zwiniętym w rulonik z jednej i drugiej strony i będzie jak nowe. Może zatykać bo smoli obficie.
Jadłem 2 razy i polecam od święta. Regularnie byłoby to bardzo męczące.
09 marca 2022jezus_chytrus pisze: hasz można w zasadzie rozpuścić na maśle i przyjąć z małym jogurcikiem. Faza jest potężna, inna i cholernie długa. Na gastro po takim czymś można zjeść całą dużą pizzę i za 20 minut znowu być głodnym.
Jadłem 2 razy i polecam od święta. Regularnie byłoby to bardzo męczące.
Z opisem "inna" chodziło mi w porównaniu do palenia.
2-3x w tyg kawałek ciastka :) i jest naprawdę ok nie jest za mocno ale dźwięk świetnie odbieram wyobraźnia pracuje więc wole taką " fazę " z której coś mam a nie takie totalne noddy przysypianie itp .
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.