Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
P.S. Jeżeli chodzi o to ile palę to jest poprostu bardzo mało, ponieważ od dwóch miesiąca palę tylko 2-3 razy na tydzień.
PEACE ;]
Więc kurwa ogarnij się i nie ćpaj.
Śmiem twierdzić, że każdy kto maiłą do czynienia z substancjami psychoaktywnymi miał moent w którym przeginał. Rzecz w tym, żeby się w porę opamiętać i znać umiar.
I nie robię tego, bo mnie ciągnie i muszę zarzucić, tylko po prostu lubię stymulanty od czasu do czasu. Jakbym nie miał fety na wyciągnięcie ręki to bym nie brał w ogóle, nawet by mi się nie chciało szukać innego źródła.
No ale ja od PST uzależniony jestem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.