Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 8 / / 0
No dobra to zarzucę sobie ćwiartkę w weekend albo moze u kolegi w domu jak u niego bede na weekend i zobaczymy
  • 65 / 3 / 0
Jak wygląda klonazepam 2 mg ma podziałkę prawda? Kupiłam z neta odebrałam a one są małe białe okrągłe bez podziałki. Starch brać chce zastać lorafen nim później od lekarza chciałam ale chyba jutro do niego zadzwonię nawet do rodzinnego. Starch to łykać. Nie na widzę tych leków ale coś muszę działać. Inaczej szpital a tam już bylam 2 razy. Co to może być? Czy jakiś zamiennik?
  • 5396 / 966 / 0
To nie klon. Klon ma krzyżyk, podziałkę na 4 części. Nie bierz tego.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 65 / 3 / 0
Dzięki mogłam tego gówna nie kupować przez neta 150 zł w błoto ale kij w to. Wolę żyć jeszcze jakoś.jutro zadzwonię do rodzinnego. @serotoninowy myslisz że zmiana na klona coś da. Ja na tym Lorafenie czułam się ok. Ale odstawiłam we wrześniu na miesiąc prawie nie wyrobiłam i jest dupa lek nie działa już jak wcześniej. Chciałabym zmienić i powoli zejsc. Może to głupie ale klon ma dłuższe działanie.
  • 5396 / 966 / 0
Ma to sens, pierw wejście na klona bo dłużej dziala niż lorafen, a później z klona zejść rolkami jak będziesz chciała całkiem odstawić.

Co do tego że dałaś się na 150zl przekręci to smutne, w clernecie pewien sklep pewniak ma klona po 170pln, minimalne zamówienie to 300pln więc trzeba wziąć 2 paki. No ale to pewniak, jak chcesz pisz priv to Ci dam namiar jeśli nie znasz tego źródła i nie będziesz miała jak ogarnąć, gdyby Ci rodzinny nie przepisał. Drogo, ale pewniak. Nie ma to jak recepta i paka za nie całe 20zl ale jak trzeba się ratować to trzeba.

Ps wstaw zdjęcie tabletki, tej co dostałaś, może ktoś będzie wiedział co to. I pytanie, dostałaś to w paczce Polskiego clonazepamum tzf?
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 65 / 3 / 0
@serotoninowy
Kupilam z tej storny nie wiem czy mogę wrzucać linki
https://www.ogloszenia24m.pl/ogloszenie ... upic-1205/
Zdjęcie tabsa zaraz zrobię. Tylko teraz za bardzo nie mam jak. Ogólnie mała biała tabletka bez podziałki krucha nie lorafen drażetki. Podobny wielkościa do lorafenu.
Tak chciałam zrobić zobaczyć czy przestawienie na klona pomoże czy pogorszy. Jutro pogadam z rodzinnym.
  • 5396 / 966 / 0
Na pewno to nie klon, więc 99% wałek. Chyba że to jakiś cud, i gosc sam syntezuje klona i dlatego tak wyglądają te tabletki, lol. W każdym bądź razie, ja bym tego nie brał.
  • 55 / 7 / 0
@serotoninowy ja mam bardzo silne ataki paniki, brałam klona 0.5 mg albo 1mg i w ogóle nie pomagał. mam takie silne lęki że nieraz chcę dzwonić po karetkę i na to pomaga mi tylko alpra nawet 0.5mg. a clonazepam nie działa, więcej niż 1 mg przy ataku paniki jeszcze nie próbowałam. w ogóle żadne inne benzo mi nie pomagają na lęki tylko alpra, a tak poza tym kompletnie nie jestem po niej senna ani zamulona, dziwne. tolerancji żadnej nie mam na benzo bo zawsze brałam doraźnie podczas ataku czyli tak raz na 2 tyg, dlatego nie mam pojęcia dlaczego inne leki nie działają
  • 65 / 3 / 0
Ja tego nie wezmę dzięki za odpowiedź. Nie wiem. Jak wrzucic to foto ale w każdym razie nie wezmę tego. Mam dosc tych leków ale nic nie mogę dopasować a że mam polineuropatie to siedzę na tych gównach. Gdybym wcześniej nie zeszła z tej 0.5 dziś by działał i jakoś bym schodziła. Ahh szkoda słów. Może rodzinny pomoże. Dzięki
  • 768 / 106 / 0
"Anszula" sprubuj relanium. Też mam neuropatie i relanium działa cuda. Nawet lepiej niż clon. 5 mg wrzuciłem dziś o 14 i tego nieprzyjemnego uczucia prawie nie czuje.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.