4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 102 / 6 / 0
EKSUDIPRODZEKTU pisze:
13 kwietnia 2017rozgar pisze:
"lekko znieczulający smak"? Przecież czysty mefedron jest tylko gorzkawy i na pewno nie powoduje takiego efektu.
Może z deka chujowo to określiłem... Ale jak ktoś żarł 3MMC to napewno wie o co chodzi, spływy po 4,3 i 2 MMC mają w zasadzie taki sam smak i jak dla mnie słowo gorzki średnio tu pasuje :cheesy: , gorzki to jest spływ po klefie xD
stara trójka najlepsza
  • 1141 / 117 / 0
02 października 2017zck1213 pisze:
A to na stronce sklepdopalacze.pl pod nazwą 4mmc jest w dość dużej cenie jak na te śmieciowe zamienniki. Testował ktoś to może? Choć wątpie że gdziekolwiek 4mmc znajde
Uważasz że przez internet kupisz mefedron, zdelegalizowany lata temu?
NO TO ZAMAWIAJ.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Kumpel zajebal 3cmc (na opakowaniu tak bylo napisane przynajmnniej) nie był w postaci krystzału tylko puder/mąka (ala feta) Odpierdala tzn. podnosi meble, zeszczał sie na podloge w kiblu, gada od rzeczy itp. W tym momencie spi ale nie ma z nim wiekszego kontaktu (pierdoli od rzeczy jak wspomnialem wczesniej) co moze byc. Nie mam benzo niestety
Uwaga! Użytkownik tenvix44 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / 6 / 0
05 października 2017tenvix44 pisze:
Kumpel zajebal 3cmc (na opakowaniu tak bylo napisane przynajmnniej) nie był w postaci krystzału tylko puder/mąka (ala feta) Odpierdala tzn. podnosi meble, zeszczał sie na podloge w kiblu, gada od rzeczy itp. W tym momencie spi ale nie ma z nim wiekszego kontaktu (pierdoli od rzeczy jak wspomnialem wczesniej) co moze byc. Nie mam benzo niestety
ile zajebał?
  • 42 / 3 / 0
Oczywiście ze klasyk 4mmc mozna dostać u nas, tylko trzeba dobrze szukać. Pachnie jak za dawnych lat!
Leśne bizony nie odwrócą wzroku, jeśli w twoich myślach będzie krzak.
  • 59 / 15 / 0
90% pchaja gowna z RC jako 'zajebisty mef, nie bedziesz zawiedziony'. Jak ktos Ci wylatuje z taka smutna bajera i wciska proch za 60zl/g to powodzenia. Teraz jak ktos ma dostep do prawdziwego 4mmc to albo go sam zezre ale rzuci cene jak za koks.
Ja, jak koty - widzę w strefie nocy
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
  • 45 / 2 / 0
W Lublinie jest cały czas puder w starej cenie 10g - 600 pln.
  • 211 / 30 / 4
W Krakowie jest 3 i 4. Wystarczy dobrze poszukać
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 477 / 54 / 0
W w-wa powinno być teraz więcej mefa, bo pojawił się nowy sort. Wychodzi dość drogo, ale za 100 złociszy idzie wyrwać.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9706 / 1916 / 2
03 października 2017latampomiedzyfazami pisze:
EKSUDIPRODZEKTU pisze:
13 kwietnia 2017rozgar pisze:
"lekko znieczulający smak"? Przecież czysty mefedron jest tylko gorzkawy i na pewno nie powoduje takiego efektu.
Może z deka chujowo to określiłem... Ale jak ktoś żarł 3MMC to napewno wie o co chodzi, spływy po 4,3 i 2 MMC mają w zasadzie taki sam smak i jak dla mnie słowo gorzki średnio tu pasuje :cheesy: , gorzki to jest spływ po klefie xD
stara trójka najlepsza
Ten sam splyw ma 3emc a podobny 3mec.

scalam - JSC
06 września 2017SIN pisze:
05 września 2017eiffel65 pisze:
We Wrocławiu ma się dobrze ? czy tylko chlorofedrony ino ?
Ktoś kiedyś powiedział "mefedron nie istnieje." Analizy pokazują, że raczej w całej Polsce równie trudno trafić na 4-MMC. Z drugiej strony jeżeli jednak chcesz mieć pewność, to możesz np. TUTAJ nabyć odczynnik Mandelina, który pozwoli Ci zidentyfikować, z którą substancją masz do czynienia.

Stay safe.
~Variacik
Przypadkiem kliknalem karme.
:(
Probki sla wam lebki po 20lat.
Kumatsi (i nie mowie o sobie bo nielegali nie szukam) maja dostep do wszystkiego.
Od mefa przez fete po koks.
Mowimy tu o chlopakach ktorzy placa po xxx zl za gram.

Jednoczesnie co ciekawe"czolowi" dile maja chlory.
Ba nawet chlop co w rc siedzi od 2007r mowi,ze nie ma mefa na rynku a on ma 3 sorty "mefa".
Ktos kto mial ostatni raz mefa w 2010r przy tym najdrozszym bedzie miec mega problem z rozpracowaniem skladu.

mef jest i ma sie calkiem jiezle.
Jest tez 4emc .
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.