Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 701 / 136 / 0
To fakt akurat że mogliby robić tabsy 12mg, trochę tego mało jak za taką cenę ale są mega przyjemne
:tabletki:
  • 1106 / 221 / 0
Nie ma co narzekać, w porównaniu do relanium to i tak 10szt. więcej, dodatkowo 6mg jest trochę silniejsze niż 5mg rolek (wg. przeliczników niby nawet 2x, ale osobiście patrząc na samo odczuwanie tyle bym nie dał).
  • 260 / 50 / 0
Może przy dawce lekarskiej. Przy dawkach rekreacyjnych ten przelicznik już ma większe przełożenie. Nie lekceważąc rolek, bo z jakiś tydzień albo dwa temu kiedy ostatni raz brałem benzodiazepiny to 10 sztuk piątek mnie uśpiło satysfakcjonująco, wcześniej dając niezły relaks. A nie tak dawno jadłem alprę i klony jak cukierki.

Zjadłem ze 3 grejpfruty jako podkład i mam wrażenie, że przy rolkach faktycznie jakoś potęgują siłę działania.
Uwaga! Użytkownik sedambromek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 701 / 136 / 0
Ile kosztuje Sedam? Ja korzystam z Lexotanu i ten oscyluje w granicach 30-35zl 6mg
:tabletki:
  • 473 / 29 / 0
Witajcie dawno się nie udzielałem w tematach o tych substancjach z grupy benzodiazepin jestem pacjentem medycznej marihuany i robię coś w tym stylu tydzień zażywam marihuana robi cztery dni przerwy i podczas tej przerwy biorę sobie jakieś słabsze Benzodiazepiny dzisiaj postanowiłem wziąć Bronka po dziewięciu dniach przerwy od tych substancji bo jestem już dosyć doświadczony jeżeli chodzi o te leki 12 mg zadziałało w porządku Moje pytanie brzmi jutro wieczorem będę chciał wziąć w celu medycznym czyli usypiającym marihuanę medyczną po jakim czasie taka ilość Bromazepam mu wydali się z organizmu żeby mnie spłacić działanie marihuany Przepraszam wszystkich za błędy mam nadzieję że da się to przeczytać po prostu dosyć mocno zadziałało te 12 mg i nie krytykujcie mnie że jestem uzależniony od benzo słów i od marihuany bo staram się też robić jakieś dni na 300 a przerwy od marihuany robie dlatego że rośnie tolerancja Kolego z tego co wiem to se tam jest chyba trochę tańsze ale to kwestia 2 zł i też zależy od apteki ja w maju np. kupiłem trzy opakowania Lecsó ton sześć mg za 27 zł za opakowanie a w marcu udało mi się kupić Lecsó ton sześć mg importowany za uwaga 24 zł
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 473 / 29 / 0
10 grudnia 2020hammerzeit pisze:
Nie ma co narzekać, w porównaniu do relanium to i tak 10szt. więcej, dodatkowo 6mg jest trochę silniejsze niż 5mg rolek (wg. przeliczników niby nawet 2x, ale osobiście patrząc na samo odczuwanie tyle bym nie dał).
Ja mam już jakieś tam doświadczenie z tymi lekami i powiem ci tak szczerze że sześć mg Bromazepam mu to jak 10 mg Rolek przynajmniej mam takie odczucie bo dawno nie brałem relanium ale doświadczenie w tych lekach mam duży Tylko że nie mam pojęcia czemu chwyciło mnie rozwolnienie wczoraj ostatnio zażywałem marihuany w godzinach południowych No i oczywiście jak dla mnie Bromazepam dużo łatwiejszy to dostanie od lekarza niż takie relanium którego szczerze nigdy mi się nie udało dostać od lekarza ale cztery paczki w życiu skonsumowałem :zombie: No i jedno opakowanie nadal leży w szufladzie bo też ten lek jest przydatny ale działanie nasenne ma bardzo słabe chyba że przy większych ilościach
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1669 / 305 / 0
Widzę, że bromek dobrze poklepał %-D Ma średni okres półtrwania 17 godzin, więc zgaduję, że po dwóch dniach Marianna na wieczór zadziała zgodnie z oczekiwaniami.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 473 / 29 / 0
10 grudnia 2020Teabadger pisze:
Widzę, że bromek dobrze poklepał %-D Ma średni okres półtrwania 17 godzin, więc zgaduję, że po dwóch dniach Marianna na wieczór zadziała zgodnie z oczekiwaniami.
Akurat ostatnio zażywałem medyczną marihuanę wczoraj rano a planuje jutro tak mniej więcej o dwudziestej czwartej może o 1 w nocy odmianę nasenne relaksująca myślę że taka ilość tego leku wyparuje do tej pory od siedemnastej do dwudziestej czwartej kolejnego dnia tylko skąd te rozwolnienie jak zażywam medyczną to nigdy czegoś takiego nie miałem Czy ja wiem czy dobrze poklepał plucia wości nie czuję tylko że ja w swoim życiu leków z tej grupy przerobiłem naprawdę potężne ilości takie akcje które ja robiłem w sensie że ilości które zażywałem niejednego by uśpiły na dwa dni a ja po nich się dobrze czułem A tak w ogóle to dołożyłem sześć mg ponieważ po wypiciu czarnej mocnej kawy na rozwolnienie działanie Bromazepam mu się osłabiło ach ta tolerancja mimo że obecnie zażywam mniej więcej raz na tydzień obojętnie jaką Benzodiazepiny czy to jest Klon czy to jest alpra lorafen czy rolki esta I nie wiem gdzie zadać to pytanie czy mój organizm w sensie że psychika nie zostanie przez takie branie rozpierdolona w sensie że tydzień używania marihuany Leczniczej około trzy cztery dni przerwy czasami nawet tydzień i podczas przerwy zdarzy się raz albo dwa razy czyli dwa dni z rzędu jakieś Benzodiazepiny w zależności od długości przerwy i potem znowu wracam do marihuany oczywiście staram się Kilka dni w miesiącu na czysto bez ani tego ani tego dodam ze odstawilem sertlaline 2tyg temu i na codzien biore tylko 50mg tritico razem z mj nasenna a kiedys bralem bez mj 125 tritico bez mj nasennie Jeśli moje posty w tym wątku z dnia dzisiejszego mocno nie są w temacie to prosiłbym o brak bana dla mojej osoby lub przeniesienie tam gdzie mógłbym uzyskać więcej informacji na ten temat dziękuję i pozdrawiam
  • 473 / 29 / 0
Nie mogę ostatniego posta edytować o 1 w nocy nie mogłem jeszcze zasnąć więc poszła tabletka podjęzykowy 2 mg Estazolam mu no i takie pytanie bo nie wiem gdzie zadać czy już o godzinie 1 w nocy mogę zażywać Mary Jan bez płytkiego działania wiecie o co chodzi No i czy takie rzeczy typu ćwiczenia fizyczne pocenie się dużo spożywanie wody mineralnej soków przyśpieszyć metabolizm wydalanie z organizmu tych dwóch preparatów leczniczych dzięki za odpowiedzi mordeczki
  • 230 / 26 / 0
Nie wiem czy dobrze zrobiłem, po 70 dniach poległem, niechciałem wrócić do klonów, czytalem że Sedam jest zajebisty wydałem 200 zl na e-psychiate, dostalem reckę na 10 opakowań Sedamów 6mg:D jutro albo pojutrze zdam relacje jak na mnie działa, żarlem każde benzo prócz własnie tej benzyny, dawkowanie będzię między 12-18mg
xanaxu nie bo krótko działa, xanax 2 mg Sr-długo trzyma ale nie daje tego co normalny, lorafen jak dla mnie dziwne benzo, klony wyjebkana wszysytko i pewnośc siebie, rolki fajne ale słabe i malo ich.
Mam nadzieję że ponad 70 dni abstynencji pozwolilo mi tolerkę zmniejszyć i mam nadzieję że Sedam zda zadanie;)
działa silnie przeciwlękowo???
I czy poprawia zle samopoczucie?
Bo xanax na początku jak brałem to zajebiście mnie robił w dawce 0,5 mg ale to były początki;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.