Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1783 / 242 / 0
Mam do pań i panów mielście alpe 1mg pod marką Aurovitas pytam z czystej ciekawości bo cena za pakę wychodzi 14zl jestem ciekawa czy to udany zamiennik xanaxu czy jakiś szajs.
  • 507 / 195 / 1
A czemu miałby być nie udany?
Tej akurat marki nie próbowałem ,ale między generykami i xanaxem nie widziałem różnicy w działaniu.No xan się fajniej pod językiem rozpuszczał i w sumie tyle.Jak produkt z apteki to nie ma się o co martwić na wyrost
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 289 / 5
Różnie bywam, z alprą doświadczenia nie mam (z generykami znaczy) ale zapewniam że różnice pomiędzy generykami mogą wystąpić.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 464 / 45 / 0
Co jest gorsze czy obie kwestie tak samo chujowe, długi ciąg benzo powiedzmy 6miechów na względnie niskich dawkach czy krótki np 5 tyg na wyższych dawkach ? Załóżmy teraz że o alpre chodzi ? Chodzi mi o odstawienie i szkody w mózgu ? Ma ktoś takie doświadczenie ?
  • 927 / 289 / 5
Z moich doświadczeń że to zależy od osoby, dla jednego bardziej uzależniające będzie barnie co dzień przez pół roku, dla drugiego wysokich dawek przez miesiąc.
Co do odstawienia to gorsze będzie po 5 tygodniach na wysokich dawkach.
A szkody w mózgu, obstawiałbym że pół roku na niskich jest gorsze, ale to znów zależy o co konkretnie pytasz i jakie dawki.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 2244 / 381 / 0
Jakie mogą być szkody w mózgu?
  • 464 / 45 / 0
10 grudnia 2023Detronizator2 pisze:
Z moich doświadczeń że to zależy od osoby, dla jednego bardziej uzależniające będzie barnie co dzień przez pół roku, dla drugiego wysokich dawek przez miesiąc.
Co do odstawienia to gorsze będzie po 5 tygodniach na wysokich dawkach.
A szkody w mózgu, obstawiałbym że pół roku na niskich jest gorsze, ale to znów zależy o co konkretnie pytasz i jakie dawki.
Załóżmy pół roku 1mg dziennie vs 5 tyg na 2-3mg gdzieś. Wiem, że to ciężko gdybać bo jest dużo innych czynników jak używki itp itd, więc nie jest to zero jedynkowe
  • 314 / 38 / 0
Staram się nie dopuszczam do ciągów, jak już to max 2tyg jak leciałem trama czy benzo właśnie. Myślę że uzależnienie będzie mocniejsze po dłuższym okresie brania, szkody myślę że tu i tu będą psychiczne, ale jak dojdzie większe uzależnienie to tylko gorzej, zależy od tolerki, reakcji na lek ale dawkami pokroju 2-3mg możesz tak samo się wjebać jak po 6msc 0.5mg. Najlepiej brać doraźnie, ja mam jakiś zajebisty mechanizm bo ile benzo nie dostanę przjem to w tydzień dwa i potem zostaję mi parę doraźnie xd, ale nie polecam tak się bawić lepiej mieć doraźnie wtedy nawet magicy chętniej piszą bo raz to już mi chłop kazał spierdalać(za często przychodziłem) i musiałem do nowego źródełka gorszego niestety, ale na ulicy mam też fajne dojścia to mi styka.
  • 591 / 105 / 0
@odbytniczy1991 da się, tylko poszukać trzeba i trochę czasu oraz sianka poświęcić. Polecam zacząć od pisania po kolei po wszystkich lekarzach że znanego serwisu na z w którym możesz pisać do lekarzy przed opłacenie wizyty.
:tabletki:
  • 464 / 45 / 0
No ale nawet jak mi przepisze ze znanego lekarza jakiś typ to mój główny magik to zobaczy na recepcie bo ma pełny wgląd teraz . Z tym jest problem . Wiadomo taniej niż z apteki się nie dąż
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.