Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1764 / 593 / 0
Wątpię, żeby chodziło tylko o to, choć na pewno też miało sporo do rzeczy. Ale jak widzisz na przestrzeni dwóch dni zadziałało całkiem inaczej. Została mi ostatnia paczka, toteż zaraz skruszę na pył (oczywiście jebany) i zrobię shota w imię ostatnich przeżyć, kiedy to mniejsze dawki dawały lepszy efekt. Te dwie ostatnie to faktycznie były 480-tki ale klepły tak mocno właśnie przez disulfiram. Ciekawe jak dupnie więc 240 teraz. Eeeeh czuję, że znów się wpierdalam z deszczu pod rynnę, ale na szczęście do wypłaty nie będzie mnie już stać na kolejne paczki. Teraz zostaje tydzień urlopu na dupościsku z małymi dawkami diazepamu i mam dlatego nadzieję, że ten jeden raz kodeina mnie jeszcze zaskoczy. Tylko żeby nikomu nie wpadło do głowy próbować ogarnąć sobie disulfiram, żeby wzmocnić kodeinę, no trzeba być cymbałem, żeby tylko po to to zrobić i jak ktoś z forumowiczów tak zrobi to trzeba nową rangę zjeba przyznać i sraczkowaty kolorek.
  • 1720 / 275 / 0
Nie wiem czy wiesz @TymekDymek ale doktory nie chcą disulfiramu pisać ludziom po próbie samobójczej bojąc się że użyją go w tym celu. Mi jednak po paru próbach udało się trafić na gościa który ma wszystko a zwłaszcza pacjentów w piździe i dał bez gadania, jeszcze się pyta ile opakowań chcę.

No ale tak jak piszesz, branie disulfiramu tylko w celu podbicia opio to wyższy level zjebania, chociaż pewnie znajdą się tacy. Kurfa, gdybym był opiowrakiem całkiem możliwe że byłbym tym zjebem;)
  • 1764 / 593 / 0
Kurwaaaaa jestem pierdolonym cymbałem i mam 630 mg tym razem. Jak to nie będzie ostatni dzień tej żenady, to naprawdę chuj mi w dupę i Monar. Tak coś czułem, że alkohol sobie szybko zastąpię czymś innym, ale gównodeina nawet nie klepała mnie dotychczas. Przypadkiem odkryłem co daje disulfiram. Teraz strach myśleć co dalej. Pierdolę, 42 tabletki do mordy, do tego 4x50mg difenhydraminy, puszka Pepsi i łóżeczko. Czuję się jak śmieć, choć jeszcze tego nie wziąłem. Wiedziałem, że zanim zacznę terapię to nie wypełnię tej luki po alkoholu, gdyż studio nagraniowe i peceta dalej mam w lombardzie i nie wiem kiedy wykupię. No nic, trzeba stanąć twarzą w twarz z własnym kurestwem i przyznać się — jestem wjebany. Teraz tylko się odjebać...

Ale najpierw się dojebię 😈
  • 112 / 9 / 0
Dobra. Kochani moi. Czy u was tez jest norma przy braniu thiocodinu, ze wasze oczy sa przekrwione, a śluzówki wysychaja na wiór? Macie tez zaparcia moze? Serio, to mnie zastanawia ile ludzi tak ma i dlaczego tak sie dzieje. Jest to niezbyt przyjemne, ale do przeżycia. Co zrobic aby przy kolejnym braniu tego nie doswiadczyc?
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 356 / 47 / 0
30 marca 2025Patrykpatyk pisze:
@TymekDymek To kodeine w końcu warto wzmacniać apapem noc/Aviomarinem czy nie? Bo skrajnie sprzeczne opinie są na ten temat na forum
uważam, że avio czy hydro zawsze coś dadzą do sedacji, ale warto brać nie za duże dawki bo kiedyś po 200mg hydro to pochuju czułem tę kode eh. warto też brać jak ma się zamiar podróżować i brać opio. złączyłem kiedyś 100mg oxa z 300mg kody i troche xana dobrze, że wziąłem wcześniej avio bo by się skończyło na obrzyganiu ludzi w przedziale a nie tylko na tym uczuciu gorąca przed rzyganiem i rzadką śliną :). tak jak pisał tymekdymek biorę też pod kode czasami parasyf żeby jak, to ktoś napisał ,,rozruszać wątrobe'' hehe. pewnie placebo, ale jak daje poczucie lepszej fazy to mogę i na placebo lecieć. czasami też pije mocne ziołowe herbatki przed. rumianek ,meliske :)
  • 72 / 8 / 0
31 marca 2025Poluska pisze:
Dobra. Kochani moi. Czy u was tez jest norma przy braniu thiocodinu, ze wasze oczy sa przekrwione, a śluzówki wysychaja na wiór? Macie tez zaparcia moze? Serio, to mnie zastanawia ile ludzi tak ma i dlaczego tak sie dzieje. Jest to niezbyt przyjemne, ale do przeżycia. Co zrobic aby przy kolejnym braniu tego nie doswiadczyc?
Tak, zaparcia i odwodnienie to typowe skutki uboczne. Całkowicie się raczej tego nie da pozbyć, ale i tak warto sobie wprowadzić kilka łagodzących motywów jak regularne nawadnianie się, ruch, dieta bogata w błonnik i prebiotyki, robienie przerw od patrzenia w ekran.
  • 656 / 39 / 0
Jak to jest? Mianowicie jakis czas temu "wszedlem na sertraline 100mg" podczas napierdalania duzo thiocodynu. Wydaje mi sie ze nie rozkrecilo sie przez kode jak powinno tzn. Kiedys lepiej dzialala ta 100mg ale bralem kode raz dziennie aktualnie 2 czasem 3x. No i miesiac dzien w dzien bralem. Pozniej moze cos mi sie ubzduralo ze przez sertre mniej koda kopie (tak cos tam wiem ze nie ma nic jedno do drugiego bo cos tam innego metabolizuje kode), i zaczalem brac ta sertre wsm rzadziej bo na l4 jestem wiec duzo nie funkcjonuje procz pojscia do apteki. Czy ta sertra biorac ja co 2-3dni no teraz chyba zapomnial3m i ze 4 dni nie bralem, ona sie wyzeruje? Bo wsm pomyslal3m sobie ze moze sie nie wyzeruje calkiem a rozkrecona dawka mniej wiecej zawsze tam bedzie podbijana w organizmie.
  • 356 / 47 / 0
@Swiezzy albo sie leczysz albo ćpaszjak, to tutaj mówią. odstaw najwyżej jedno, albo drugie
kiedys mi kutas wypisal fluoksecytyne o ile pamietam. z ponad miesiac koda nie dzialala, po odstawce oc
  • 2881 / 303 / 0
Dokładnie, antydepresanty jak najbardziej do odstawienia, kodeina do zostawienia, one love forever
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 7 / 1 / 0
Pierwsze razy z kodeiną były magiczne. Ale może to przez to, że bardziej wkręcałem sobie, że działa lepiej niż działa no bo się człowiek naczytał o opioidach. Czułem przede wszystkim spokój. Dziś jedyne co czuję to przyjemność w ciele i lekkie podniesienie nastroju. Nie ma żadnej szczególnej euforii. DXM jest bardziej euforyczne od kodeiny z mojego doświadczenia

edit: nieopacznie odpowiedziałem na pierwszą stronę wątku ale już niech będzie
Ostatnio zmieniony 05 kwietnia 2025 przez sulfopochlaniator, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.