No ale tak jak piszesz, branie disulfiramu tylko w celu podbicia opio to wyższy level zjebania, chociaż pewnie znajdą się tacy. Kurfa, gdybym był opiowrakiem całkiem możliwe że byłbym tym zjebem;)
Ale najpierw się dojebię
I do them drugs to stop the f-food cravings
~Lana Del Rey "Boarding school"
30 marca 2025Patrykpatyk pisze: @TymekDymek To kodeine w końcu warto wzmacniać apapem noc/Aviomarinem czy nie? Bo skrajnie sprzeczne opinie są na ten temat na forum
31 marca 2025Poluska pisze: Dobra. Kochani moi. Czy u was tez jest norma przy braniu thiocodinu, ze wasze oczy sa przekrwione, a śluzówki wysychaja na wiór? Macie tez zaparcia moze? Serio, to mnie zastanawia ile ludzi tak ma i dlaczego tak sie dzieje. Jest to niezbyt przyjemne, ale do przeżycia. Co zrobic aby przy kolejnym braniu tego nie doswiadczyc?
kiedys mi kutas wypisal fluoksecytyne o ile pamietam. z ponad miesiac koda nie dzialala, po odstawce oc
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
edit: nieopacznie odpowiedziałem na pierwszą stronę wątku ale już niech będzie
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.