Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 332 / 38 / 0
Siema !

Mam pytanie do znawców co to mogło być:

W postaci kryształów, dziwny zapach jakby starego ogóra, koszmarny spływ po którym chciało się rzygać.
Działanie było zupełnie inne niż wszystko co brałem do tej pory a trochę już się próbowało ;).

Pierwsza dawka o godzinie 20 w sobote około 150 mg do nosa, działanie zaczęło się praktycznie natychmiast i od razu był szok. Uczucie niesamowicie mocnego wystrzelenia, nawet feta za najlepszych czasów tak nie klepała. A zarazem obok wystrzelenia całkowity brak ogarnięcia na bani, nie dało się z nikim dogadać, proste czynności sprawiały problemy, silne paranoje i psychozy. Unikałem trzeźwych ludzi, nie chciałem mieć z nikim kontaktu wzrokowego. Wyraz twarzy przerażający w oczach było widać obłąkanie. 0 uczucia euforii, rozśmieszenie kogoś było wręcz niemożliwe.

A najdziwniejszy był w tym wszystkim czas działania tej substancji. Dodam że co najmniej 5 lat regularnie brałem amfetamine, MDMA i inne kryształy więc jakaś tolerancja powinna być, zazwyczaj nie miałem problemów ze snem a po tym czymś nie było mowy o zaśnięciu. Drugą dawkę wziąłem o 3 nad ranem w niedziele ok 150 mg a spać poszedłem dopiero w poniedziałek o 24 i to gdyby nie to że wziąłem 1mg clona, 400 ml wódki, 5 piw i wyjarałem 2g zioła to pewnie bym nie spał.

Przez całą niedziele miałem silne psychozy, i stany lękowe w drugą noc bez snu przeszedłem pranie mózgu, okropne stany na bani miałem wręcz myśli samobójcze, marzyłem tylko o tym żeby ten stan się skończył.
Generalnie wszyscy co mieli z tym kontakt to mówią że nigdy więcej, ludzie po tym uciekali z imprez i popadali w paranoje.

Nie mam pojęcia co to za gówno... Any idea?
kosztowało 100 zł/g. Trochę jeszcze zostało i nikt nie chce tego ruszać.

Dodano akapity -- 909
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 2763 / 36 / 0
Jak w ogóle można kupić gram chuj-wie-czego-ale-klepie?

Moja kula do jasnowidzenia mówi, że to skrystalizowane cygańskie koraliki.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2014 przez hennessy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 823 / 11 / 0
Psychozy, brak snu, paranoje, wystrzelenie bez eufori, zapach "ogóra", duże kryształy ? A-PVP na bank. 100zł/g ? No nieźle zdzierają jak można kupić już od 20-25zł za gram. Poza tym przedawkowałeś i to sporo. Dawki alfy to 20-40mg. Nie wiem, może się mylę, ale opis mi pasuje idealnie do alfy, no może to była jeszcze słabiej działająca siostra 4-fluoro-pvp.
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 332 / 38 / 0
hennessy pisze:
Jak w ogóle można kupić gram chuj-wie-czego-ale-klepie?

Moja kula do jasnowidzenia mówi, że to skrystalizowane cygańskie koraliki.
Chcieliśmy ogarnąć normalne kryształy mdma czy coś podobnego nie wiem chemikiem nie jestem w każdym razie coś na co u nas mówi się 'krystyna' i daje zajebistą euforyczną faze. Ale że z tego źródła co zawsze nie było to znajomy załatwił to coś przez znajomego i tak dalej. Skąd miałem wiedzieć co to za gówno :P. Wiesz jak jest z tymi osiedlowymi łebkami.
C.R.E.A.M.
  • 358 / / 0
Najprawdopodobniej tak jak wyżej napisano alfa-PVP,cały Twój opis pasuje,z tą ceną to ładna przebitka no ale nawet takie nbomki na ulicy latają 4 razy drożej niż u vendorów.
  • 332 / 38 / 0
Dzięki za odpowiedź :). W mojej okolicy wszelkiego rodzaju kryształy pojawiły się dopiero około półtora roku temu więc ludzie jeszcze nie są w tym obeznani dlatego wciskają takie gówno za taką cenę. Ale teraz będę bardziej uważał.
temat można zamknąć.
C.R.E.A.M.
  • 348 / 9 / 0
Na sto procent a-PVP, ostatnio dostałem sampla takiego walącego octem właśnie, więc możesz poszukać w dziale sprzedawcy nawet od którego vendora to sort był i jaką ktoś przebitke na was zrobił. :P
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 21 / 1 / 0
Spotkaliście się z określeniem "ptaszek" na pewną substancję?

Chodzi o to, że dostałam krechę czegoś nowego na spróbowanie od kumpla. Więc pytam się grzecznie co to, a on na to że "ptaszek"... ja na to, że spoko, fajnie, ale co to jest? ... nie potrafił/ nie chciał (?!) mi odpowiedzieć... :nuts:

w sieci żadnych informacji na ten temat nie mogłam znaleźć, ale po działaniu i wyglądzie mam swój typ. Póki co to chciałabym jednak zapytać bardziej zorientowane osoby w temacie i ewentualnie potwierdzić moją diagnozę ;)
wszystko to fikcja...
  • 680 / 43 / 0
U mnie niektorzy tak mowia na mefedron.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 1628 / 196 / 0
Czasami w Z-DUPY-SLANGU na mefedron mówi się "mefka"/"mewa", a to na pewno są ptaszki. :-p Co nie zmienia faktu, że to idiotyczne nazwy.

A swoją drogą pod nazwą "mefedron" sprzedaje się 3-MMC/pentedron/etkatynon/różnedziwnemiksy.

Spytaj go o cenę, jeżeli pewnie i tak żeniona sztuka kosztuje coś koło 50zł to na pewno nie mefedron tylko prawdopodobnie coś z drugiego akapitu, a najprawdopodobniej 3-MMC. Weź do buzi %-D odrobinkę i jak nie znieczuli Ci połowy jamy ustnej to wtedy jest to na 99% 3-MMC.

A i jeszcze jedno. 3-MMC lepiej jeść niż wciągać. Tak z 200mg na raz wypić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.