Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
pedobear779 pisze:Zdecydowanie łagodniejszy + dłuższy czas działania, tyle, że jest mało wydajny.
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
Brać tę Uerkę i nie wybrzydzać? :-)
Jakie robić proporcje dla osób początkujących? 1:25 dobrze będzie?
Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam :-)
Nie gadamy o vendorach poza działem "Sprzedawcy"
pedobear779 pisze:Tak, o thj018. :-)
Generalnie nie wiem dlaczego, ale jestem mega wrażliwy na wszystkie kanna łącznie z THC.
@WuWuA32
Ja bym nie wybrzydzał, dasz ciut więcej i będzie gitez. Chociaż ne mam porównania do tej "starej" UR-ki
WuWuA32 pisze:Jakie robić proporcje dla osób początkujących? 1:25 dobrze będzie?
sprawdzone i potwierdzone osobiście także na ur ;-)
Podpiję przy okazji moje pytanko o najbardziej lajtowy (wręcz turbo lajtowy) dla psychiki i ciała kanna, ostatecznie zastanawiam się nad THJ-018 albo 3-CAF.
Nie paliłem blisko 2 miesiące, w połowie tego czasu 2 razy lolka z kolegą spaliłem a tak abstynencja od wszystkiego. Tydzień temu zamówiłem 1g ab pinaca i 1g bb22, spaliłem oba czyste gramy w 60 godzin góra, pierwszy buch był bardzo mocny i jak przy odpowiednich stężeniach. Po 2-3 razach zaczęło wracać do normy czyli nie mogę się uwalić. Teraz palę 5F-AKB48 oraz 5f-pb22 i tolerka leci z godziny na godzinę, widać to strasznie na ilości sypanej do lufki co godzinę. Myślałem że w tyle czasu nie paląc zrobię z tolerką porządek i znów 1g AM2201 będę gwałcił przez 24/7 równe całe 3 tygodnie a tu mocniejsze 5f akb i f5 pb spalam w 1,5 dnia. Też tak macie z szybkim podbijaniem tolerancji? Zaznaczam że nie paliłem prawie 2 pełne miesiące, w połowie 2 lolki z naturala i do minionego tygodnia nic. Wtedy się skusiłem i zamówiłem ową AB-PINACA i bb22, spalone w czasie 48-60 godzin a miało po takiej przerwie wystarczyć na badania chociaż na 3 tygodnie a tu nawet 3 dni nie wyszły. Nie wiem czy warto bawić się w abstynencję syntetyków.
W ostatnim tygodniu po spaleniu w weekend syntetyków od poniedziałku po opaleniu wszystkich lufek itd udało mi się ustawić na lolka, kolega mówił że średniej jakości. Uwaliłem się kilkoma małymi buchami na jakieś 4 godziny i jeszcze w nocy czułem intensywne działanie, spać nie mogłem kolejne 4 godziny. Zabawa z naturą pokazuje mi że te syntetyki to na prawdę lipa, zwłaszcza ten temat o szkodliwości na nerki. Jak najszybciej będę starał się być ograniczonym, lubię zapalić ale naturala, po ostatnich przeżyciach wiem że natura kopie jak zawsze w huj dobrze a syntetyki? Mocno, paranoicznie a za chwilę nie kopią wcale i raz 1g palisz 24/7 przez 3 tygodnie a za chwile 1g nie starcza na 2 dni.
Do tego odtruwanie organizmu, bo chyba nikt kto wpadł w ciąg z jakimś kanna nie powie że nie zna efektu odstawienia. Nie pamiętam przez blisko 15 lat palenia nałogowo mj z haszem by mój organizm przechodził takie katowanie się o powrót do "normalności" Co to jest że tak obejmuję psychikę, silną wolę, w zasadzie tylko usypia i niszczy życie. Pocenie się, bezsenność, brak apetytu to pierwsze objawy. Jest ich na pewno dużo, dużo więcej.
I tak mi to nie zastępuję naturalnej fazy, wolę coś w plenerze uprawić na sezon zimowy samemu niż bez końca łożyć w zamawianie gramów co kopały 2-3 tygodnie a dziś to 2-3 dni.
nie proszę Pana, staliśmy się jednością ze wszechświatem i wiecznością
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/cannabe-a.jpg)
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?
W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/krysztalowycamping_0.jpg)
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu
Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.