Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 827 / 3 / 0
@DzonLon: Drugiego dnia zarzucając ważkę najprawdopodobniej będziesz jeszcze dość wysoko latał ;] :-p
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2011 przez emerx, łącznie zmieniany 1 raz.
Miej dystans
  • 299 / 3 / 0
Gdzieś czytałem, że dysocjanty zbijają tolerancję. Jakby pomiędzy zarzucić MXE to coś da, czy lepiej odczekać tydzień, dwa?
  • 1876 / 23 / 0
Tylko DXM zbija tolerancje ;p ketamina , metoksetamina itd itd nie zbijają jej
  • 28 / 1 / 0
Jak dla mnie bromo po 10 godzinach staje się już uciążliwy.
Zostaję przy kwasie.
  • 992 / 25 / 0
Ja następnym razem wrzucam 1/4 kartona i zobacze co mi zrobi to z wyobraźnią ;)
Nie wiem czemu ludzie mają takie zrazy do tych ważek. Widocznie większość z was nie zapewnia sobie dobrego s&s.

@welna Kwas kwasem, ważka ważką - piszesz jakby BDF było jakąś sensowną alternatywą dla LSD. Zaczyna mnie wkurzać to porównywanie wszystkiego do kwasa.
  • 28 / 1 / 0
Nie, po prostu wolę kwasa. Takie mam zdanie. BDFly to też psychodelik więc mam prawo go porównywać. Masz rację, ważka, to ważka, a kwas, to kwas. Tylko co z tego? Czujesz się urażony? Na jakiej podstawie twierdzisz kurwa, że porównuje wszystko do kwasa? Luzuj. Nie powiedziałem, że bromo jest do dupy. Jest całkiem ciekawą substancją, która mi się spodobała. A swój potencjał wg. mnie ukazuje w miksie z mj/kanna. Podbija psychodele. Jedyny minus jak dla mnie, to trochę bezsensowna stymulacja na koniec. Wszystko.
Co myślicie o zmieszaniu BDFly 0,85 mg isomer R z DOI ? Jeżeli już, to w jakich proporcjach byłaby, to gra warta świeczki?
We barely remember what came before this precious moment,
Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
  • 1876 / 23 / 0
Ja jadłem 1 mg bdfa i 4 mg DOI i było ładnie wizualnie i kolorowo :)
  • 992 / 25 / 0
@welna nie twierdze, że TY ciągle porównujesz wszystko do kwasa tylko generalnie zauważyłem jakiś trend? poniżania/porównywania każdej substancji na kartonach "bo to nie elesde". Kapujesz? Nie spinaj.

@kapo stymulacja nie była za mocna przy takim miksie?
  • 1876 / 23 / 0
to było kilka lat temu i z tego co pamiętam o dziwo stymulacja nie była jakaś uciązliwa , spędzilismy kilka godzin z moją dziewczyną na plaży oglądając chmury i zachód słońca :)
  • 299 / 3 / 0
Ostatnio jadłem 1.5 mg BDF'a i muszę powiedzieć, że trochę się zawiodłem. Czytając opinie miałem zupełnie inne wyobrażenia i oczekiwania. Po pierwsze stymulacja nie była jakaś ogromna, po prostu trochę bardziej chciało mi się mówić, ale zero śmiechawki. Wizuale były dość "ubogie" w porównaniu do 25d/25c czy nawet DOI'a. Pojawiały się dziwne falowania przedmiotów i mindfuck, ale kolorów było bardzo mało, a wzory i frykasy były widoczne, ale nie na wszystkim tylko na bardzo wyselekcjonowanych rzeczach (np. na niebieskich siedzeniach w autobusie w biało-zółte kropki, mój mózg nie potrafił nic wygenerować), bardzo zauważalne było oddychanie przedmiotów i pojawiało się coś a'la trójwymiar jak patrzyłem się na drewnianą podłogę. Zarzuciłem koło 18, weszło dobrze po 20, chodziłem trochę po domu i oglądałem go w poszukiwaniu wizualizacji, nie wszędzie były ale przynajmniej miałem dobry humor, około 23 wyszedłem z domu i szedłem przez ciemny las na autobus, ale jakoś cała droga nie wzbudzała we mnie lęku, ani strachu. Po wyjściu z domu widziałem coraz mnie wizuali, poszedłem do klubu, a w nim jedyne zmiany, które udało mi się dostrzec to bardzo delikatne wzorki na kanapach i podłodze i oddychanie sufitu. Po czwartej zrobiło się jaśniej i zacząłem wracać do domu, idą widziałem przelatujące ptaki z dziwną poświatą za nimi, dachy niektórych budynków delikatnie falowały. Do domu wróciłem koło 7.30, wykąpałem się i próbowałem pójść spać. Bezskutecznie walałem się trochę i jedynie udało mi się zdrzemnąć na około 15 minut, wstałem i poza trochę dziwacznym uczuciem byłem absolutnie trzeźwy. Pooglądałem telewizje do około 12 i uznałem, że jestem trzeźwy i pojechałem samochodem do kfc coś zjeść. Prowadziło się normalnie, a po bdfie nie było śladu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.