Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 2302 / 399 / 0
Kuracja na omce? :) Sterydy znaczy się? Taka kuracja może pomóc jak twoim celem jest zwierzęce osiągnięcie pewności siebie
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 50 / 0
Aktualnie przeszedlem z alpry na dhea (najslabszy steryd dostepny bez recepty) biorę jeszcze ashwagandhe, kreatyne, tauryne, cytruline, wpc i kofeine, pewność siebie porównywalna do tej jak brałem alprę tylko z czystym umysłem i pod pełną kontrolą, oczywiście nie jest to jeszcze jakiś super poziom pewności siebie ale nigdy się tak dobrze nie czułem, ogólnie uważam że w dobie zaniżonego testosteronu warto zadbać o jego optymalny poziom, ponadto warto zadbać o odpowiednią dietę/suplementację, ruch (np siłka) oraz stawianie czoła swoim lękom, z takim nastawieniem mamy dużą szansę aby wyjść z depresji
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 563 / 2
Rasmati wywal te tabletki z kofeiną zacznij suplementować się B complex wyjdzie Ci to na plus. Xd
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
@Rs3mati
Chłopie jak ty na nerwice suplementujesz kofeine to słaby z Ciebie doradca. Odstaw ją bo ona potęguje lęki. Kolega Ci dobrze doradził. W zamian za to duże dawki wit z grupy B
  • 425 / 50 / 0
Jestem świadomy tego że kofeina podnosi kortyzol ale potrzebuję jej zarówno na siłkę jak i na codzień więc stąd ta ashwa która między innymi także mocno zbija kortyzol (nie zbijając przy tym działania kofeiny)
więc tutaj idealnie sprawdzą się stare powiedzenie że jeśli coś jest głupie a działa to nie jest glupie xd No bo jak to jest ze normalnie miałem problem z lękami, fobiami, nerwicą, urojeniami itp a teraz jest normalnie, żadne antydepy mi takiego efektu nie dały, nawet benzo nie dało bo choć czułem się pewnie to nie czułem się trzeźwo
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 528 / 0
09 lipca 2023konsi93 pisze:
@Rs3mati
Chłopie jak ty na nerwice suplementujesz kofeine to słaby z Ciebie doradca. Odstaw ją bo ona potęguje lęki. Kolega Ci dobrze doradził. W zamian za to duże dawki wit z grupy B
monsterek, 2mg alpry i pozniej fillizanka kawy i papieros i lęki na poziomie 0.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 465 / 47 / 0
Czy poprzez branie alpry co 2 lub 3 dzień można uniknąć uzależnienia fizycznego ? Mówię o dawkach do 2 mg na dzień i powiedzmy przez 2 miesiące . Oczywiście nie mam tu na myśli tolerancji która wiadomo ze będzie rosła . Chodzi mi raczej czy po nagłym odstawieniu będzie w miarę łagodnie ? Jak ktoś ma doświadczenie to chętnie się dowiem.
Pozdro ludziska i zdrówka
  • 2302 / 399 / 0
Ja akurat rzadko dochodziłem do 2mg, wystarczył mi 1 mg czasem 1.5 mg i prawie nigdy na sen, tak by noc była już w miarę czysta i działało bez uzależnienia.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 465 / 47 / 0
Ale przy jak częstym braniu , codziennie czy co któryś dzień i jak długo ?
  • 2302 / 399 / 0
Przez ok 5 miesięcy zużyłem 45 tabsow xanax 2 mg. Oczywiście w celach funkcjonalnych, nie rekreacyjnych ( czyli załatwianie czegoś, praca z ludźmi, konferencje etc.) Nie zamulanie w domu
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2023 przez mietowy3, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.