Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 64 / / 0
Czym dawkujecie plyn? Skoro jest tak żrący, czy zwykła strzykawka z apteki jest odpowiednia?
  • 118 / / 0
Ten temat był już poruszany, zwykła strzykawa wystarcza. Mi służy już bardzo długo, trochę się zacina przy polewce, ale wystarczy wodą umyć.
  • 338 / 2 / 0
ja mam jedna od poczatku! Zalem zrobienie nacinek w miejsach podzialki w objetosciach z ktorch zwykle korzystamy bo skala moze sie dosc szybko zmyc, a przeciez nie bedziesz latal co miesiac po nowa strzykawke
  • 934 / 12 / 0
Kurcze chcałbym miećj edną i ta samą strzykawkę od początku. Ja myślę kilkaset mi się przewineło, szczególnie jak kiedyś np na wyjazd służbowy brałem na 3 dnia kilkadziesiat napełnionych. Przyodstawianiu wyrzucałem wszystkie i za 3 tyg od początku,
  • 338 / 2 / 0
No ja jedna i ta sama juz chyba ponad 4 lata :) przelane ilosci to pewnie kolo 3-4 literkow.
Nawet jesli kiedys sprawie sobie nowa pompke to ta zostawie na pamiatke
  • 36 / / 0
Strzykawka daje radę :) można jeszcze spokojnie pipetą, ale wydaje mi się wygodniej mimo wszystko strzykawką.

edit: Podziwiam Was, ja wymieniłem z 10 przez rok , zbyt często upieprzały się od farby z jakiś papierów

[scalono-v]
  • 1095 / 34 / 0
GBL jest przejebany. Wczoraj wypiłem 10ml (słownie: dziesięć) przez popołudnie/wieczór i po obudzeniu w nocy wypiłem resztkę i dzisiaj czuje się zezwałowany, oslabiony i ciężko skupić sie na czymkolwiek sensownym i lękliwo jest + łzawiące troche oczy. Po kurwa 10 ml lekka zwała, ale i nie taka lekka bo cieżko mi jest robić cokolwiek sensownego, . Dodatkowo zostałem bezczelnie przyczajony, że jestem pod wpływem, tel do kuratora (a mam sądowny zakaz). A miałem zatankować tylko raz, ale szybko zdecydowałem się na wzięcie od kolegi 10ml. Dodatkowo nie zrobiłem wczoraj nic co zaplanowałem, tylko głupotami się zajmowałem ciagle odkłądając sensowne działania na "zaraz się zabiorę za to" i o 22:30 się zabrałem i prawie gówno zrobiłem. Dzisiaj przewalałem się większość czasu łóżku, bo ciezko mi jest żyć przez zwałę po gblu, no kurwa nie dobrze.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 168 / 3 / 0
Możliwe, że ta polewka w nocy zaburzyła Twój rytm snu i jesteś dziś zwyczajnie niewyspany. Co do amotywacji pod wpływem to także u mnie występuję, ale wystarczy trochę silnej woli żeby zrobić to co miało się w planach. Najgorzej jest z wysiłkiem intelektualnym, ale to chyba wspólna cecha wszystkich depresantów.
Uwaga! Użytkownik rafalinho007 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
W nocy 70% spałem więc to nie to. Ja mam tak, że nawet nieduże ilości mnie szybko uzależniają fizycznie, nie pamietam żeby kiedyś było aż tak szybko i po małej ilości, moze GBL jakiś lewy w co wątpię.

Dodatkowo rodzina się pruje straszne na mnie, aż chciałoby się wyprowadzić. Mam jakieś tam dochody więc dałoby radę, ale wyprowadzić się dla samego brania to jest głupota, a i mieszkać u starych to jest jakiś komfort, pomimo pysków do mnie. A wyprowadzałem się już kilka razy i dobrze wiem, że osobne mieszkanie bez dragów jest no nie bardzo przyjemne (bądz co bądz sam trzeźwy w mieszkaniu to tak średnio wychodzi, a ja jednak wolałbym nie wpadać w jakieś jazdy uzależnienia).
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 27 / / 0
Dbasz o równe odstępy w polewaniu i stałą, niską dawkę? Po mnie w trybie odstępów >1.5h i <1.5ml, bardzo dzieżko poznać, że coś brałem. A przynajmniej tak mi się wydaję :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.