4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 113 / / 0
Kolega jasno zaznaczył że przy dużych ilościach , zależy jak dużych.
  • 33 / / 0
DivideaD pisze:
Hyperrealista pisze:
35zl za gram pudru pierwszej klasy to dobra cena? ale tylko dużo... :listen:
to Ci zapewne opchają eth-cat lub 3-mmc zmieszane z apapem i suszoną kocią spermą.
Chyba jesteś pier*****ęty :) napisałem że pierwsza klasa jak ty jesteś lamus i masz ceny z kosmosu to nie moja wina
  • 788 / 21 / 0
Nigdzie sie nie spotkałam z mefem poniżej 50, nawet czy większych ilościach. Albo masz magiczne dojścia, albo serio Cie niezle roluja, ewentualnie nie udało Ci sie zjeść prawdziwych kryształów i teraz cieszysz sie tym co masz.
Takie realia.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3900 / 245 / 13
Przy 100g to wmiarę normalna cena. Powiedziałbym nawet, że dobra.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 113 / / 0
Parathormon pisze:
Przy 100g to wmiarę normalna cena. Powiedziałbym nawet, że dobra.
Chyba jedyny który zna temat.
  • 37 / 1 / 0
dawno skonczylem z polemika internetowa i potyczkami na slowa ale zeby nie wyjsc na swira to odpowiem wujek. maggmat zadal pytanie konkretnie do ludzi wjebanych i dalej kontynuowal pytania wciaz do tych ludzi wjebanych. ty woojek natomiast juz na starcie zauwazyles ze cpasz sportowo od 3 lat (co propsuje sam naleze tez do tych ludzi) nie zmienia to jednak faktu ze kazda odpowiedz na pytanie maggmata byla jemu zupelnie niepotrzebna i zbedna bo nie nalezysz do grupy ludzi ktorej on poszukuje przy swoim pytaniu.

to tak jakbym wbil w w dzial heroina i zaczal sie wypowiadac w watkach bo raz na jakis czas wypije kodeine. i zaczal dawac rady ludziom w ciezkim nalogu.

no hard feelings. i sorry za offtop.
ambiwalencja pisze:
Nigdzie sie nie spotkałam z mefem poniżej 50, nawet czy większych ilościach. Albo masz magiczne dojścia, albo serio Cie niezle roluja, ewentualnie nie udało Ci sie zjeść prawdziwych kryształów i teraz cieszysz sie tym co masz.
Takie realia.
ahhaa. u nas krazy po miescie (gliwice) najbardziej pozeniony i zenujacy stuff na slasku mam czasem wrazenie. z reka na sercu mozna kupic worek jakiegos pseudo czegos za 30 pln. i ci beda cisnac jeszcze ze to mefedron ze krysztal itd. jakby ktos u nas uslyszal o worku za 100 pln to wysmialby cie i skrzywil sie z niesmakiem.

badz co badz to 40-50 pln to jest taka serio normalna cena.
  • 788 / 21 / 0

ahhaa. u nas krazy po miescie (gliwice) najbardziej pozeniony i zenujacy stuff na slasku mam czasem wrazenie. z reka na sercu mozna kupic worek jakiegos pseudo czegos za 30 pln. i ci beda cisnac jeszcze ze to mefedron ze krysztal itd. jakby ktos u nas uslyszal o worku za 100 pln to wysmialby cie i skrzywil sie z niesmakiem.

badz co badz to 40-50 pln to jest taka serio normalna cena.
Bez spiny. Czy powiedziałam, ze daje stówę za sort? Sama bym była z tych, co sie śmieją bo juz wolała bym dołożyć jeszcze raz tyle i ogarnąć większa ilośc albo zupełnie inny drag. Mówiąc, ze poniżej 50 nie spotkałam sie z mefem mam na mysli, ze wszystko poniżej to tak jak mówisz- gunwo. Sama jak juz to kupuje pomiędzy 50-70 zależy od miasta, sytuacji etc. A jeżeli masz dostęp za 40 to nic tylko sie cieszyć i zazdrościć.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3900 / 245 / 13
"A jeżeli masz dostęp za 40 to nic tylko sie cieszyć i zazdrościć."

Jeżeli za tyle idzie detal to masz jak w banku, że jest konkretnie pożeniony, przynajmniej 50:50.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 37 / 1 / 0
dokladnie. ja sie pozytywnie wypowiedzialem na temat mefu za 80-100 pln bo mam wrazenie ze to kopie tak jak trzeba. (choc nie wiem) przy kresce dwoch. tutaj zdarza sie isc na impreze to kazdy bierze sobie worek na glowe i przerabia podczas wieczoru. tylko klepie to jak jakis z dupy stymulant albo nie klepie zupelnie. wszystko i tak zapite piwem i wodka i przepalone zielskiem wiec tego to nikt nie okresli. ogolnie od ludzi juz niczego nie biore bo tyle razy sie nacialem ze dziekuje. rc w sieci przynajmniej nie klamie. (raczej nie klamie :D)
  • 678 / 1 / 0
Kurwa,ketonowe wątki to jest dopiero nieogar: w wątku o uzależnieniu gadamy czy ziomek dostanie hurtem dobry sort :|
delikatny jestem na zwale.
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.