14 maja 2019DelicSajko pisze: Jeszcze się nie określili ale z tego co zrozumiałem chcą wszystkie na Opiumwet wpierdolić.
Z drugiej strony , o koks, piguly czy cokolwiek , w NL nie trudno o te smakolyki
Podziel się posiłkiem, chamie
22 maja 2019SIRPAWPIFIN pisze: Będę w Nl w czwartek,można tam wejść do hashbaru upierdolić się z kostki hashu i pół gram skuna 3- razy to powtórzyć czy to problem?
A tam ktoś pisał, że 1mg z legalsilkroad słabioszka. Ja od "domowych chemików" zamówiłem i prawie się przekręciłem. Ostatnie co pamiętam to, że wrzucam 2 mg (wcześniej 2mg) na sen. Obudziłem się chyba 15h później, zeżarłem 20mg na 0 tolerancji meh kurwa o włosek malutki.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.