Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1196 / 10 / 0
Szybko, szybciej niż w przypadku opioidów, a tym bardziej kodeiny.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 669 / 10 / 0
Ja niestety od czterech miesięcy nie mogę przestać. Zjadam dziennie niewiele bo max 1,5mg aplry ale często do tego dodaję estazolam i wydaje mi się, że jeszcze balansuję na ostrzu brzytwy... Muszę przestać brać alpre ale to bardzo trudno bo alpra to najlesze benzo jakie miałem okazję jeść i bardzo ułatwia mi życie. Dobrze, że trochę zrzuciłem tempo z tramadolem (2-3xtyg po 0,5-0,7g) ale tygodniowo alpry idzie już sporo.
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 476 / 4 / 0
Na mnie alpra działa ostatnio dobrze tylko nasennie i to w nocy. W dzień nawet 1.5mg na raz nie daje mi żadnych korzyści, co więcej chyba bardziej stresuję się tym, że coś naodpierdalam ale w rzeczywistości (sądząc po opiniach innych, którzy nie zauważają zmiany mojego zachowania) jest wszystko ok. Chyba tylko raz w tym miesiącu biorąc 1mg odczułem typowy alprowy luz w mięśniach i leżałem kompletnie rozwalony, a było to wtedy, kiedy nie mogłem zasnąć po 225mg kody i w ten sposób zaznałem przyjemności.
  • 1425 / 81 / 0
qrwa zjadłem tego 5mg tego przez 28h na odstawkę gbla i czuję, że teraz mam zwałę od alpry (zupełna bezsenność).

Co radzicie brać na sen małe dawki?
Ostatnio zmieniony 20 października 2012 przez hess, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 185 / 3 / 0
Do odstawienie giebla polecam gabapentynę, a na sen jakiś neuroleptyk np kwetiapina.
  • 627 / 7 / 0
Poczuję dzialanie 0,5mg alprazolamu?
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 669 / 10 / 0
Dopij jedno może dwa piwa a jeśli nie masz tolerancji to coś poczujesz.
Rozpad termiczny alkaloidów maku lekarskiego, prawda czy mit?
Vexilla regis prodeunt inferni
  • 627 / 7 / 0
Wzialem 2h temu, nic nie pilem. Dorzucic kolejne 0,5mg i 2 kieliszki? Jakie będą efekty? :)
"Fortune favors the bold."
- Virgil, Aeneid X.284

"Make things as simple as possible but no simpler."
- Albert Einstein

"Whatever people say I am, that's what I am not"
  • 659 / 2 / 0
Kocham ją i nienawidzę , ostatnio jedzienie alpry wygląda w następujący sposób. Koda , 5h poźniej 3mg alproxu jak się załaduje to kolejne 3mg i jak już się oczka zamykają to jeszcze 5 :) O dziwo jak już się przetrzyma ten moment w którym kurewsko chce się spać to potem już się jak automat działa :) Mi wcale nie jest się łatwo wjebać w benzo. Z reguły pomagam sobie 1mg tylko jak zasnąć nie mogę dopiero do kody idą srogie dawki i porwany film.
  • 1360 / 180 / 0
Wkrotce bedziesz wjebana krzyzowo. I prosze, nie pisz ze sie nie uzaleznisz/nie masz takich sklonnosci ;-) .
mój mail: maykel855@gmail.com
Zablokowany
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.