Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1762 / 591 / 0
Ty się lepiej z tej kodeiny dla szczura wytłumacz bo my wszyscy kompetentni nie nadążamy z odbieraniem telefonów od moderatorów i administracji kiedy w końcu ten PolskiLen wyjawi jaką miał kodeinę i gdzie to będzie można kupić. Gdzie kupujesz kodeinę nie dla szczurów, iloma potarciami w ruch wskazówek zegara lub przeciwko wcierasz to w napletek i czy potem jak się taki napletek wypłuka to z takiej przepłuczki można płukankę w żyłę zapodać i czy trzeba kwasku cytrynowego dodać. Oczywiście mówiąc napletek nie mam na myśli żołądź #pdk frajerzy dalej w mięso wcierają a stara gwardia hajpa z kontami od 2019 wciera w skórę stara szkoła pozdro do więzienia.
  • 70 / 13 / 0
Kontami od 2019 stara gwarfia XD jestem tu przynajmniej od 10 lat xd ale post zajebisty %-D
Ja od soboty przechodze na DHC w syropie z prometazyna. Zdam relavie czy jest duza roznica.
I ogolnie nie wiem czemu jestem takim kurwa idiotom, ze znowu teraz kupilem thiocodin mimo moich ostatnich dolegliwosci zdrowotnych po spozyciu kody z sulfosyfem, cale szczescie Adne uczulenie czy inny chuj mnjue nie jebnal
no ale to wkoncu 240mg %-D Chuj ze podbite bilastyna i zrobienie mixa z alprazolamem+ potem jak wejdzie to melisa 150mg z nurofenu mnie chyba nawet lepiej klepie to sie kurwa wlaczyl zyd w kieszeni i szkoda mi bylo 4zl dolozyc do paczki. Sorki, wkurwilem sie sam na siebie XD
  • 1762 / 591 / 0
No wiadomo to była komedia, nie post realny. Z tym minivanem Pfizera i wcieraniem w napletek to chciałem po prostu rozbawić czytających. Liczę, że ktoś inny niż sam wielmożny @TymekDymek wstawi te dwa posty do cooltowych bo sam już dwie godziny nie mogę spać bo kisnę z tych tekstów. A mnie też po 240 mg histamina nie tykała nigdy, choć po 480mg 10 tabletek lewocetyryzyny nic nigdy nie dawało i dalej drapanko do krwi. Niech moc będzie z Tobą!
  • 3244 / 554 / 0
26 lutego 2025TymekDymek pisze:
A ja tam myślę że jak się da w publicznych kiblach kreski robić na desce sedesowej uprzednio wyściełając to podkładem ze srajtaśmy i elegancko w ulotce kruszyć kryształ i na telefonie kartami majstrować...
A jest ktoś taki jak tak nie robil? Serio pytam? Albo równie upokarzające zbieranie resztek z dywanu.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1762 / 591 / 0
No resztki z dywanu to się jechało, z podłogi, kurwa, ale ostatni mój rok przygody ze stimami to po ostatniej kresce natrętnie wycierałem blat, podłogę itd. żeby potem nie siedzieć z nosem w podłodze jak debil zanim zacznie się pokusa.
  • 1717 / 274 / 0
Jak oceniacie potencjał przeciwbólowy kodeiny? Kiedyś próbowałem ją stosować na plecy, ale 3-4 tabsy thio kompletnie nic nie dały. Może dlatego chyba tylko raz się nią porobiłem dobrze bo jestem na opioidy mało wrażliwy, też standardowe dawki tramadolu na plecy nie pomagają, a naćpać się nim udało mi się tylko dwa razy.
  • 72 / 8 / 0
Jeśli chodzi o działanie przeciwbólowe to nie jest ono zbyt wyraźne, działa głównie na dolegliwości o niskim natężeniu, przynajmniej z mojego doświadczenia. No i 3-4 tabsy thioco to jest dawka okołoprogowa. Ogólnie opio moim zdaniem to taki upierdalacz na ból istnienia i dla ludzi w stanie paliatywnym, są na pewno lepsze rozwiązania dla bólu pleców. Wyciągnijmy naukę z niedawnego kryzysu opioidowego w Stanach.
  • 768 / 106 / 0
W sumie opio razem z pregabalina, przeciwbólowo robi niezłą robotę. Sam zaczolem walić 150 pregabe i 100 trampoliny i jest dobrze chociaż nie mam stwierdzonego nowotwóru. Wydaje mi się że morina czy inne opio to już cięższy kaliber. Nie wiem, nie znam Się. Najbardziej mnie wkurwia po trampku ten antydepresanyjny stan . Nie wiem jak jest po innych opio np. kodeinie ale nie chciałbym wrzucać 16 tabletek thicodinu na efekt przeciwbólowy. Chyba że się mylę i to jest zdrowsze niż jedna tabletka setki Tramalu. O zrytej bani nie mówię bo 90 % to tu ma.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 271 / 84 / 2
@Palkrolik morfina jest zdecydowanie "cieższym kalibrem". Jeżeli jest dobrze to nic bym nie zmieniał, chyba że bardzo ci doskwiera ten stan. W takim razie są inne opio nie tak cieżkiego kalibru jak morfina, kodeina jest w aptece po 30mg 1tab tyle, że na recepte.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 768 / 106 / 0
@Devixo jest dobrze narazie. Nie mam stwierdzonego nowotwóru ale 150 mg Pregabaliny i 100 mg Tramopliy retrad robią robotę . Paracetamalu nie będę jadł bo szybogko rozwalę moją zajechaną wątrobęa a chciałbym pożyć jeszcze kilka lat. Mam dla kogo. Dzięki i pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.