Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 697 / 136 / 0
To ma ktoś naukowe wyjaśnienie na ten miętowy smak?
:tabletki:
  • 159 / 12 / 0
A czemu ''risperidona'' 2 mg ma truskawkowy smak ? Chuj go wie, zrobili takie klony i nie ma co wnikać czy miętowy czy cytrynowy smak.Najważniejsze, żeby działały.
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2074 / 344 / 0
Opiszę po krótce. Na dzień dobry 2.5 lora potem piwka THC dalej piwka na wieczór znowu 2.5 lora (w pełni wczytany)- podlewa go kolejne piwerko. Do rzeczy: zamierzam dopalić się THC do zgonu, czy grożą mi jakieś interakcje? Czy powinienem udać się na wizytę?
Kompetentni, reszta spierdalać.
Miało iść do kryzysowych- kryczyczne, możecie przenieść.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 159 / 12 / 0
@Kazuy4
Włączy Ci się helikopter, nadwrażliwość na światło, chęć na rzyganie a na koniec po prostu zaśniesz.
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2074 / 344 / 0
Dziś mija mi 8 dzień bez pregabaliny, to lorek działa zbawiennie. I tak, dziś na śniadanko bagietka, energol, 5 mg Lorafenu parę kresek tabaki i miło. Mocno ograniczyłem pregę, 8 dni na 0mg więc mam nadzieję, że spadnie tolerancja i 150x2 będzie znów efektywne.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 8103 / 914 / 0
Musze wreszcie ogarnac te klony.
Z 10-12 mg zejść chociaż do 6 mg.Ale czy mi się uda to nie wiem, za bardzo już po popłynąłem.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 392 / 95 / 2
Dzień dobiega końca, a jutro skołuję sobie alprę. I cieszy mnie to, że we wskazaniach alpry jest "leczenie zespołu lękowego z wtórnym obniżeniem nastroju". Tak właśnie pamiętam, że alpra dodatkowo poprawiała nastrój. Chyba nie ma żadnej innej benzodiazepiny z takim wskazaniem.
!מרנא תא
  • 778 / 51 / 1
Wrzuciłem dziś na podstawce 300mg pregi 4xklony i 2xalpry i jestem taki, smutny. Ten efekt jest taki niezadowalający, i to nie wina tolerancji bo powinno mnie wyjebać. Przypuszczam, że opioidy psują satysfakcję ze wszystkiego innego. Jak myślicie?
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 1305 / 162 / 0
Ja jestem zakochany w opakowaniu klona jest takie kurwa śliczne

Rownie ładne jest opakowanie relanium
.a wam jakie się podobają ?
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 778 / 51 / 1
Moje marzenie to taki blisterek 10x Oxycontinu 80mg.
klony są dla mnie nijakie, muszę ich ładować garść, żeby poczuć się dobrze.
Co psuje mi tolerancje niesamowicie z cudownej alpry, a wrzucanie alpry po 6mg to już ból.. utrzymywanie się na tolerce 2-3 dla samopoczucia to jest to. klon to tripowa benzodiazepina, przy dużej dawce czuje się zajebany, taki bez szczęścia. Zaraz testuje dorzucam jeszcze 450 mg pregi i 6 klonow. Zdam relację. Prega poleciała z soczkiem z warzyw, poczekam 1h i wrrzucam klony, żeby mniej więcej równo się wkręciło
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.