Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
Oj wszystko zależy od długości i wielkości ciągu :D Ja w wakacje przy 80-100ml/dobe wyluzowany nie byłem %-D
  • 1934 / 108 / 0
spokojnie, jezeli zauwarzysz jakas agresje przy GBL/GHB to bedzie to oznaka ze nie warto go juz pic, bo wtedy kiedy pojawia sie taki efekt uboczny cale dzialanie rekreacyjne jest juz mizerne :P
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1321 / 18 / 0
Oj poczatki poczatki... %-D
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 100 / 7 / 0
No to cieszę się że nie udało mi się osiągnąć tego pułapu. Utrata magii G to chyba jak zrobienie sobie poważnego kuku, a pojawienie się agrechy to coś jak pęknięcie magicznej bańki - czar prysł :-(
  • 64 / / 0
przynajmniej łatwiej rzucić:)
  • 867 / 18 / 0
(10g piracetamu lub 50mg sildenafilu) - stoi jak rakieta + 1 ml GBL (przyjemnosc + dlugo dochodzisz).

Takiego miksa zapodaje facet. Mozna godzinami bez przerwy.

150mg 3mmc
- Takie cos dajemy kobiecie po to, zeby przez te kilka godzin nie chciala, zebys z niej schodzil.

Recepta na mily wieczor. Cala noc ostrej jazdy.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / / 0
angry - a używałeś teraz histamin ? ja mam ogólnie jakiś problem z tą histaminą. niedawno wystąpiła u mnie irytacja przy używaniu g, pogorszenie stanu skóry. wróciłem do loratadyny i znowu wszystko wraca do porządku
  • 430 / 36 / 1
U mnie calkowity brak agresji po GBL, wypilem 1500ml w 4 miesiace.
  • 934 / 12 / 0
Ja moze trochęto żle ująłem z tą agresją. Z czasem można zważyć bardzo mocne skoki nastroju i to za równo podczas ciagu ale najbardziej po jego zakończeniu, chodzi mi o akcje typu w ciagu kilku sekund moe sie pojawic płącz nie mający tak naprawdę racjonalnenej przyczyny pojawienia się akurat w danej chwili i nie zaistniał tak mocny bodziec aby sie pojawiły sietak mocne emocje spowodowaćgo może jakaśz pozoru błacha myśl czy informacja którą usłyszymy w radio. W podobny sposób pojawiajły się u mnie stany które okreśłam jako agresywne, choć w żaden sposób nie byłą ona nigdy ukierunkowana na konkretna osobę czy coś, i nigdy nie przejawiałą się w jakiś akresywnych zachowniach z mojej strony, ale zwyczajnie coś nieraz również z pozoru nie mogące wywołać takich emocji dosłownie zagotowuje Cię i masz chęć rozpieprzyćwszystko w okół, często spowodowana włąśnie jakaśpierdołą która normalnie co najwyzej zdenerwuje, typu czekasz 1,5h na przystanku i nie przyjeżdza kolejny autobus, podobnie szybko całkowicie znika jak i się pojawia. W moim przypadku nic szkodliwego, chociaż jak pamiętam np kiedy z moją byłą piłem pare lat i z czasem jak trawiło u obu na takie spięcie to aż iskrzyło, na szczęscie na tyle świadomi byliśmy co powoduje takie skoki że nigdy jakoś nie przeradzało się w batalie i jak dasz sobie chwilę to niemal całkowicie napięcie spadało. Podobne reakcje z zasady jeszcze moja rodzina byłą bardo szybko w stanie wywołać i tu szczególnie w ciągu jużtakim ostrym, irytowała mnie dość mocno spora częsc ich zachowan i o ile na codzien wiem ze tak juz te osoby maja i nie ma po co sie spinac lepiej odpuscic czy po proostu przez kolejny miesiąc zrobić sobie przerwe i nie kontaktowac sie ;-)
  • 867 / 18 / 0
Tutaj troche na temat ''dlaczego odradzam laczenie GBL z nootropami'':

http://hyperreal.info/talk/post1546418.html#p1546418
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.