Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 332 / 38 / 0
DM czyli Dark Market tak? W podziemnym internecie przez tora? hmm słyszałem o tym ale nigdy nie korzystałem. Może warto się zapoznać z tematem bo mam już dość ogarniania dragów na ulicy od dilerów co sami nie wiedzą co gonią.

Tak - WRB
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 42 / 8 / 0
przyszło mi 0,2 meth od dobrego dostawcy, ludzie pisali ze kozak, sniffem robi calkiem przyjemnie ale nie o to chcialem zapytac.

Czy o duzo mniej intensywnie robi meth sniffowana niz palona? I co jest nasilone przez vapo, eufo?
  • 17 / 2 / 0
Jeśli rzeczywiście masz dobry sort tak jak twierdzisz, a wnioskując z twojego pytania nie paliłeś nigdy piko, polecam ci na start o ile masz taką możliwość odmierzyć 40-50mg, i zvapować to w żarówce domowej roboty idealnie się do tego nadaje (odradzam sreberka unikać jak ognia, jedynie w ostatecznośći!). Wypalając 50mg po raz pierwszy naraz nigdy nie zapomnisz tego wyjebania z butów :gun: , palona działa dużo bardziej intensywnie i euforycznie, lecz ten stan trwa dużo krócej niż po wciąganej, aczkolwiek wpierdala niesamowicie, ile było w worze tyle spalisz nim pójdziesz spać i ciężko się jest powstrzymać, mam nadzieję że chociaż trochę pomogłem. :old:

P.S Jak nie wiesz jak taka żarówa wygląda, poszukaj na forum było wstawiane na 100% ew. wstawię swoją konstrukcje jak nie znajdziesz.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
  • 157 / / 0
Ile wodny roztwór metamfetaminy może stać bez rozkładu lub utraty mocy? Zrobiłem sobie w nocy, ale jedna nie podałem dlatego zastanawiam się czy do jutra jest sens go trzymać czy po prostu wylać już.
  • 1 / / 0
Ja mam jedno takie pytanie co mnie meeeega gnębi... Ostatnio palę sobie tak częściej i tak się zastanawiam.... co dostaje po pizdzie podczas palenia a walenia np nosem... Co szybciej wykończy użytkownika takiego typowego janka Nowaka
  • 270 / 13 / 0
z dwojga złego to vapowanie będzie gorsze w skutkach niż sniff ponieważ faza jest mocniejsza i bardziej uzależniająca co niekorzystniej wpływa na mózg i receptory, do tego zęby, twarz, pryszcze, płuca, gardło no i serce. Napewno palenie szybciej wykończy użytkownika niż sniff.
  • 280 / 20 / 0
tak do porównania dla prostego człowieka- gdzie nie mówi się o skutkach uzależnienia od metamfetaminy itd, najczęściej albo przynajmniej w pierwszej kolejności podaje się palenie jako drogę podania, najczęściej się ją podkreśla etc, no i to raczej sugestywne (co do upup). taka moja luźna obserwacja

tak sobie wklepuję różne formułki co by sprawdzić czy tak jest autentycznie, czy mi się po prostu ubzdurało, no i 6 lat temu jakiś koleś napisał "kupią ją osoby chcące się po prostu jak najmocniej i najtaniej, naćpać" AAAA NAJTANIEJ(?)!
  • 8 / / 0
A czy moze mi ktos powiedziec czy jest jakis sposob aby "zamaskować" oczy na drugi dzien (na zwale) ?? Bo pokazywanie sie z takimi oczami na uczelni jest dosc ryzykowne ze tak powiem...
I czy droga podania ma wplyw na to ze nasze oczy są bardziej lub dluzej wyje*ane?
  • 3454 / 1116 / 0
Odpowiednio dawkowane opioidy? Chyba tylko.
Najkrótsza ale najbardziej intensywna faza jest po podaniu IV.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 270 / 13 / 0
18 kwietnia 2017suchezebra pisze:
no i 6 lat temu jakiś koleś napisał "kupią ją osoby chcące się po prostu jak najmocniej i najtaniej, naćpać" AAAA NAJTANIEJ(?)!
Ostatnio zrozumiałem, że miał rację. Cena mety na południu Polski spadła, do tego jeśli ma się kontakty można dostać temat baardzo dobrej jakości
Przerobiłem grama w kilka dni i poziom uzależniający jest bardzo wysoki. To nie jest zabawka. Na dłuższą 'mete' ( :-D ) napewno same negatywy, człowiek zaczyna się męczyć a po chwili już mu chodzi po głowie aby dorzucić. Tak troszeczkę, chociaż tyci tyci. U mnie to tylko sniff. Myślę, że jakbym odważył się zapalić to to już najprostsza droga do stoczenia się. No i trafiłem na meth zacnej jakości, po 50mg arytmia (110-120 uderzeń) przez około 8h, przemęczyłem się po czym dorzuciłem nastepne 50 :nuts: Dobrze wziąć raz od święta i o tym zapomnieć. Jak ktoś ma stały dostęp to lepiej niech da sobie spokój
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.