Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
To mnie zainspirowało: http://www.entheogen.com/forum/showthread.php?t=7124
Tylko że mój cracker wyszedł ładniej :-D
Zobaczcie sobie może też coś wymyślicie, albo poprostu kupcie gotowy cracker wyjdzie taniej niż syfon i bardziej poręczny.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ej a co myslicie o tej butlu do auta? nie kosztuje to wcale tak drogo a balonikow tym mozna napelnic zapewne od zajebania
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 84 / 0
No wlasnie troszke drogo, sam ten kurwa barometr pewnie z 80zl cenią. Juz bym wolal kupic 100 naboi po 12g/szt. za 120zl gora.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: artimal »
A ktoś nie chciałby mi sprzedać cracker-a ? Pisać na e-mail artimal@op.pl
  • 1993 / 490 / 0
Nieprzeczytany post autor: KapitanAizen »
Miałem zapalenie ucha.
Mogę inhalować sie n2o?

Mam taki sam problem i ostatnio rozmawiałem właśnie o tym ze znajomym, który miał praktyki w przychodni stomatologicznej.

Sprawa wygląda tak gdybyś poszedł sobie powdychać podtlenek azotu do dentysty to choroba ucha nie była by żadnym przeciwwskazaniem ale jeśli robisz to na własną rękę możesz ogłuchnąć lub nawet uszkodzić sobie mózg.
Wynika to z tego, że gaz rozweselający musi być podany z odpowiednią ilością tlenu minimum 30 %. Normalnie w powietrzu masz 21 % czystego tlenu,
w mieszance powietrza z n2o masz 10,5% czystego tlenu.

Dla przypomnienia niedobór tlenu staje się niebezpieczny dla życia gdy jego zawartość w wdychanej mieszanie spada poniżej 12%.

Podtlenek azotu podany we właściwy sposób nigdy nie powoduje utraty przytomności!

Najlepiej jest napompować balon 40% tlenu i 60% gazu rozweselającego. Taka mieszanina z pewnością nie zaszkodzi Twojemu słuchowi.

Swoją drogą ciekawe czy tle, który sprzedają w puszkach ( 98 % czystego tlenu ) nadaje się do zrobienia takiej mieszaniny.
  • 96 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jedi »
Moja pompka do N2O już się trochę zakurzyła, raptem po kilku użyciach, ostatnio sobie o niej przypomniałem i w związku z tym pytanie - z czym polecacie miksować podtlenek azotu?
Wszystko co pisze na tym forum jest wytworem mojej wyobraźni.
Mail w profilu.
  • 319 / 7 / 0
Ze wszystkim! %-D
  • 96 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jedi »
Cannabizzz776i99 pisze:
Ze wszystkim! %-D
hmm.. to może spytam tak - z czym nie należy :listen:
Wszystko co pisze na tym forum jest wytworem mojej wyobraźni.
Mail w profilu.
  • 319 / 7 / 0
Z opiatami ponoć nie za bardzo działa...

A najlepiej z psychodelikami.
  • 86 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: zecer »
Jak wspomniano wcześniej - z tlenem :-D
A poważnie to też sądzę, że z psychodelikami.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.