Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
To mnie zainspirowało: http://www.entheogen.com/forum/showthread.php?t=7124
Tylko że mój cracker wyszedł ładniej :-D
Zobaczcie sobie może też coś wymyślicie, albo poprostu kupcie gotowy cracker wyjdzie taniej niż syfon i bardziej poręczny.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ej a co myslicie o tej butlu do auta? nie kosztuje to wcale tak drogo a balonikow tym mozna napelnic zapewne od zajebania
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 84 / 0
No wlasnie troszke drogo, sam ten kurwa barometr pewnie z 80zl cenią. Juz bym wolal kupic 100 naboi po 12g/szt. za 120zl gora.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: artimal »
A ktoś nie chciałby mi sprzedać cracker-a ? Pisać na e-mail artimal@op.pl
  • 1993 / 490 / 0
Nieprzeczytany post autor: KapitanAizen »
Miałem zapalenie ucha.
Mogę inhalować sie n2o?

Mam taki sam problem i ostatnio rozmawiałem właśnie o tym ze znajomym, który miał praktyki w przychodni stomatologicznej.

Sprawa wygląda tak gdybyś poszedł sobie powdychać podtlenek azotu do dentysty to choroba ucha nie była by żadnym przeciwwskazaniem ale jeśli robisz to na własną rękę możesz ogłuchnąć lub nawet uszkodzić sobie mózg.
Wynika to z tego, że gaz rozweselający musi być podany z odpowiednią ilością tlenu minimum 30 %. Normalnie w powietrzu masz 21 % czystego tlenu,
w mieszance powietrza z n2o masz 10,5% czystego tlenu.

Dla przypomnienia niedobór tlenu staje się niebezpieczny dla życia gdy jego zawartość w wdychanej mieszanie spada poniżej 12%.

Podtlenek azotu podany we właściwy sposób nigdy nie powoduje utraty przytomności!

Najlepiej jest napompować balon 40% tlenu i 60% gazu rozweselającego. Taka mieszanina z pewnością nie zaszkodzi Twojemu słuchowi.

Swoją drogą ciekawe czy tle, który sprzedają w puszkach ( 98 % czystego tlenu ) nadaje się do zrobienia takiej mieszaniny.
  • 96 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jedi »
Moja pompka do N2O już się trochę zakurzyła, raptem po kilku użyciach, ostatnio sobie o niej przypomniałem i w związku z tym pytanie - z czym polecacie miksować podtlenek azotu?
Wszystko co pisze na tym forum jest wytworem mojej wyobraźni.
Mail w profilu.
  • 319 / 7 / 0
Ze wszystkim! %-D
  • 96 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jedi »
Cannabizzz776i99 pisze:
Ze wszystkim! %-D
hmm.. to może spytam tak - z czym nie należy :listen:
Wszystko co pisze na tym forum jest wytworem mojej wyobraźni.
Mail w profilu.
  • 319 / 7 / 0
Z opiatami ponoć nie za bardzo działa...

A najlepiej z psychodelikami.
  • 86 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: zecer »
Jak wspomniano wcześniej - z tlenem :-D
A poważnie to też sądzę, że z psychodelikami.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.