Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12737 / 2466 / 0
Nie porównujmy cen z Japonią bez porównania średnich zarobków : )
  • 995 / 104 / 0
Bardziej w formie żartu to napisałem. Chociaż to fakt, w Tokio tyle wychodzi za 1 g trawy a ludzie i tak kupują, chociaż kary są bardzo surowe nawet za niewielkie ilości. Bardziej szykuję się za zakup suszu CBD niż kołowanie recki na medyczną. Te ceny to jednak jest kosmos.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 12 / 0
Czym różni się recepta na medyczna Marihuane w przeciwieństwie do recepty np. na Xanax . Ktos by mógł to dokładnie wytłumaczyć ?
Uwaga! Użytkownik kavakawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / 4 / 0
27 marca 2019kavakawa pisze:
Czym różni się recepta na medyczna Marihuane w przeciwieństwie do recepty np. na Xanax . Ktos by mógł to dokładnie wytłumaczyć ?
Recepta jak każda inna, http://www.rynekaptek.pl/komunikaty-urz ... 29981.html
  • 211 / 12 / 0
Mam Reumatoidalne zapalenie stawów. teraz już bóle są niewielkie. Czy sie kwalifikuje do medycznej mj w jakiś sposób ? jestem już długo w leczeniu i czy warto pytać się lekarki do której chodze z problemem chorych stawów czy mi zapisze, lubi ona mnie . czy przesadze bardzo jak wyskocze z takim pytaniem ?
Uwaga! Użytkownik kavakawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2302 / 399 / 0
Po prostu się zapytaj
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12737 / 2466 / 0
Nie ma określonych schorzeń - jeśli przekonasz lekarza, to masz.
  • 995 / 104 / 0
Chyba jednak się przymierzam pod medyczną marihuanę. W sumie takie 5 g / miesiąc to nie jest aż tak wielki wydatek, aby odmówić sobie medycznej jakości. Czy macie jakieś pro-tipy co do tego, jak ugadać psychiatrę? Podzielcie się proszę. Czy można być na jakiś lekach czy nie można, co mówić, czego nie etc. Będę wdzięczny!
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 365 / 12 / 0
Czy lekarz rodzinny ma możliwość wypisania recepty na medyczna mj ? Wprawdzie mam dostęp do dobrej jakości mj czarnorynkowej ale miło by było mieć podkładkę w razie przypalu z psiarnią, że to niby medyczna w pudełku jest . Łatwo da się przekonać lekarza do medycznej mj ?
GG 51489250 %-D
  • 2302 / 399 / 0
Wątpię, by przepisał.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.