08 czerwca 2019otwieraczdopiwa pisze: Szukam supli na pobudzenie syntezy endogennego testosteronu. Znalazłem taki stack:
– Buzdyganek (Tribulus terrestris)
– Tongkat ali (Eurycoma longifolia)
– Ashwagandha (Withania somnifera)
– Męczennica (Passiflora incarnata)
– Resweratrol (Polygonum cuspidatum)
– Piperyna (Piperis nigrum)
– DHEA (Dehydroepiandrosteron)
– Witamina D3 (Cholekalcyferol)
w nieznanych mi proporcjach.
Do tego planuję dorzucić 400mg Horny Goat (20% ikaryny) i 400mg różeńca (3% salidrozydów). Ma to szanse zadziałać i jest sens ładować w to kasę?
W DAA też uwierzyłem (5g dziennie) i lekko poprawionego nastroju gówno dało. Na teścia tylko sterydy lub leki. :)
08 czerwca 2019otwieraczdopiwa pisze: Szukam supli na pobudzenie syntezy endogennego testosteronu. Znalazłem taki stack:
– Buzdyganek (Tribulus terrestris)
– Tongkat ali (Eurycoma longifolia)
– Ashwagandha (Withania somnifera)
– Męczennica (Passiflora incarnata)
– Resweratrol (Polygonum cuspidatum)
– Piperyna (Piperis nigrum)
– DHEA (Dehydroepiandrosteron)
– Witamina D3 (Cholekalcyferol)
w nieznanych mi proporcjach.
Do tego planuję dorzucić 400mg Horny Goat (20% ikaryny) i 400mg różeńca (3% salidrozydów). Ma to szanse zadziałać i jest sens ładować w to kasę?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
18 września 2019ToysBox pisze: A jakie przedtreningówki polecacie?
Boogieman od treca chyba
Stimul 8
Kofeina + efedryna powinny pomoc
Wciskają mi na innym forum Testolan jako rozwiązanie na siłownię (booster testosteronu dla niewtajemniczonych, tu więcej info: https://silniejszy.pl/testolan-booster-testosteronu/ ) i generalnie gdyby nie fakt, że natknąłem się na kilka nieprzychylnych opinii – już bym kupił ten produkt.
Niestety nie mam wiedzy co działa, a co nie – dlatego piszę do Was z prośbą o rady. Dajcie proszę znać czy to jest produkt warty uwagi?
W zeszłym roku też zastanawiałem się nad takim rozwiązaniem, ale koniec końców, po dogłębnej analizie za i przeciw, podjąłem decyzję żeby tego nie kupować.
Opinie to jedno, ale kryterium była też cena. 190 zł za miesiąc "kuracji" z niepewnym efektem mnie odrzuciło.
Zamiast tego zaopatrzyłem się w chelat cynku (15zł), mleczko pszczele (15zł) i całą paletę bakalii, tzn: pestki dyni, orzechy włoskie, żurawina i suszone morele. Dokładając do tego 2g suszonego imbiru z rana (może być do kawy) efekty były zadowalające.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.