Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 263 / 12 / 0
chujkurwa pisze:
drlooney pisze:
chujkurwa pisze:
Nigdy nie byłem w ciągu. Gdzie jest wasz boge teraz wraki?
Only sajko czy początki?
Po prostu nie jestem jebanym wrakiem. xDD
Może Cię zdziwię, ale da się ćpać z głową i rozumem.
Samo ćpanie nie jest mądre, więc to taki paradoks, ale wiem o czym mówisz, bo sam miałem parę znikomych, krótkich ciągów (parę dni), które nie są zaliczane oficjalnie do ciągów. ^^
  • 236 / 19 / 7
drlooney pisze:
Samo ćpanie nie jest mądre, więc to taki paradoks, ale wiem o czym mówisz, bo sam miałem parę znikomych, krótkich ciągów (parę dni), które nie są zaliczane oficjalnie do ciągów. ^^
Nie mówiłem, że ćpanie jest mądre, tylko, że można to robić z głową. Poza tym, jakby się chwile nad tym zastanowić, to może i być w tym jakiś cel i kilka profitów.
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 263 / 12 / 0
chujkurwa pisze:
drlooney pisze:
Nie mówiłem, że ćpanie jest mądre, tylko, że można to robić z głową. Poza tym, jakby się chwile nad tym zastanowić, to może i być w tym jakiś cel i kilka profitów.
Typowe myślenie ćpuna. >.< Profity z ćpania.
  • 236 / 19 / 7
drlooney pisze:
Nie powiesz mi, że z ćpania psychodelików nie ma profitów. Poszerzają horyzonty mocno. To samo dyso. Dzięki niektórym stymulantom/nootropom można się bardziej efektywnie uczyć. Z jeszcze innej strony, deprsanty z gieblem na czele mogą polepszać relacje międzyludzkie, a benzo przełamać lęki i pozwolić na wyjscie ze spierdolenia. Można by wymieniać dłużej, ale nie chce już bardziej offtopować. Wszystko jest dla ludzi, jeśli korzystamy z tego mądrze, a nie napierdalamy w ciągach to naroktyki mogą być jedną z lepszych rzeczy które nas spotkały w życiu. Albo będą twoją zgubą, albo szansą. Wybór należy do Was.
Uwaga! Użytkownik chujkurwa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 263 / 12 / 0
chujkurwa pisze:
drlooney pisze:
Nie powiesz mi, że z ćpania psychodelików nie ma profitów. Poszerzają horyzonty mocno. To samo dyso. Dzięki niektórym stymulantom/nootropom można się bardziej efektywnie uczyć. Z jeszcze innej strony, deprsanty z gieblem na czele mogą polepszać relacje międzyludzkie, a benzo przełamać lęki i pozwolić na wyjscie ze spierdolenia. Można by wymieniać dłużej, ale nie chce już bardziej offtopować. Wszystko jest dla ludzi, jeśli korzystamy z tego mądrze, a nie napierdalamy w ciągach to naroktyki mogą być jedną z lepszych rzeczy które nas spotkały w życiu. Albo będą twoją zgubą, albo szansą. Wybór należy do Was.
Tylko na czas działania substancji. ;)
  • 127 / 11 / 0
@chujkurwa,
Polecam Ci zapoznać się z postami starych wyjadaczy dyso, chociażby z użytkownikiem Nagniot. Może wyciągniesz coś z tego, naiwny chłopcze.
  • 236 / 19 / 7
Clark pisze:
@chujkurwa,
Polecam Ci zapoznać się z postami starych wyjadaczy dyso, chociażby z użytkownikiem Nagniot. Może wyciągniesz coś z tego, naiwny chłopcze.
>starych wyjadaczy
>korzystamy z tego mądrze, a nie napierdalamy w ciągach
Słowa klucze.
drlooney pisze:
Tylko na czas działania substancji. ;)
Poszerzony światopogląd zostaje, zdobyta wiedza zostaje, nowe sieci neuronowe zostają, znajomości zostają, wzorce zachowania na benzo zostają.
Co ty mi tutaj pieprzysz.
  • 77 / 8 / 0
Przecież takie rzeczy są normalne dla trzeźwych ludzi. Skoro potrzebujesz być naćpany, aby funkcjonować no to masz duży problem i jeszcze o tym prawdopodobnie nie wiesz. Na tym forum tacy młodzieńcy jak Ty, mówiący o rozsądnym ćpaniu są regularną rozrywką.
Uwaga! Użytkownik Darektictac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1322 / 18 / 0
Pewnie kiedyś też mówił, że tylko trawka i nic więcej.
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 236 / 19 / 7
Delikwent10 pisze:
Pewnie kiedyś też mówił, że tylko trawka i nic więcej.
Darektictac pisze:
Przecież takie rzeczy są normalne dla trzeźwych ludzi. Skoro potrzebujesz być naćpany, aby funkcjonować no to masz duży problem i jeszcze o tym prawdopodobnie nie wiesz. Na tym forum tacy młodzieńcy jak Ty, mówiący o rozsądnym ćpaniu są regularną rozrywką.
Znów ktoś implikuje mi coś o czym nie ma pojęcia. Po pierwsze nigdy nie mówiłem, że skończę na trawce, zawsze byłem wszystkiego ciekawy, musiałem wszystko wiedzieć, wile rzeczy chciałbym poczuć, choć jeden raz. Po drugie nigdzie nie napisałem, że potrzebuje jakiegokolwiek narkotyku, żeby funkcjonować, po prostu wymieniałem ich pozytywne strony. Nie wiem skąd ta konkluzja w ogóle, chyba po prostu próbujecie usprawiedliwiać swoje zwraczenie, traktujecie to jako coś nieuniknionego na drodze narkotyków, próbujecie zredukować swój dysonans poznawczy, podreperować ego, to zrozumiałe. Ale możecie mi wierzyć, da się ćpać cokolwiek i nigdy nie skończyć w ciągu. WSZYSTKO JEST DLA LUDZI.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.